torstai 4. huhtikuuta 2013

Sokkotreffit

Mikä olisikaan jännittävämpää kuin kunnon sokkotreffit? Itse en ole valitettavasti sokkotreffeillä ole käynyt, mutta lähtisin ilomielin jos joku sellaiset minulle järkkäisi. Adalmiinan kanssa usein haaveilemme, että saisimme järjestää jollekkin tällaiset treffit. Jos tuttavapiiristämme löytyisi toisilleen sopivat parit järjestäisimme kyllä heti heille mukavat yllätystreffit.

Sokkotreffit on maino tapa tavata uusia ihmisiä ja niihin ei tarvitse suhtautua niin vakavasti. Jos toinen ei vaikka miellytä yhtään niin ei haittaa, sen kun vain pitää hauskaa ja tutustuu huvinvuoksi uuteen ihmiseen. Välillä voi ottaa rennommin ja vaikka seuralainen ei olisi yhtään sinun tyylisesi anna hänelle kuitenkin mahdollisuus ja saatat yllättyä iloisesti. Ainahan voi käydä myös niin, että tapaat unelmiesi kumppanin näin. Suomessa sokkotreffit eivät taida olla niin yleinen ilmiö kuin vaikka Amerikassa. Siellä ollaan muutenkin treffailun suhteen vähän taitavampia. Kerran katsoin yhtä hömppä sarjaa, jossa naiset käyvät treffeillä ja yrittivät löytää mukavaa miestä. Yhdessä jaksossa he menivät oikeasti SOKKOtreffeille, joissa oltiin silmät sidottuina. Näin tutustuu ihmiseen kunnolla ja hänen luonteeseensa eikä anneta ulkonäön vaikuttaa asiaan. Tällaisille treffeille olisi niin hauska mennä ja kerrankin antaa ihmisen itsensä eikä vain ulkonäön vaikuttaa.

Tulevaisuuden tavoitteenani voisin yrittää järjestää sokkotreffit. Olisi niin ihanaa tutustuttaa kaksi ihmistä toisiinsa ja jos siitä vielä syntyisi jotain. Olisi ihan mieletöntä kertoa kaikille parin häissä, että se olin minä,  joka tutstutti heidät toisilleen. Tietenkin olisin myös niin innoissani jos itse pääsisin sokkoilemaan. Täytyy myöntää, että vähän voisi jännittää, mutta olisihan se mukavaa. Onko teillä kenelläkään kokemusta sokkotreffeistä? Ovatko ne teidän mielestä hyvä tilaisuus löytää elämänsä rakkaus vai ei?

Tumblr_mgk7thxesy1rdysjgo1_500_large 

Kuva weheartit.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti