lauantai 20. huhtikuuta 2013

Rakkaat hömppäsarjat !

Varmasti meistä jokaisella on omat suosikki sarjat, joita katsellessa rentoudumme ja viihdymme. Varsinkin hieman "turhat" hömppäsarjat ovat aivan ihania ja paras tapa nollata aivot ja rentoutua arjen keskellä. Itselläni ei ole mitään vakiosarjaa vaan katselen milloin mitäkin ohjelmia. Tällä hetkellä on kuitenki kolme viihdyttävää sarjaa, joita on iltaisin kiva katsella. Löytyykö teiltä omia suosikkisarjoja vai katsotteko kenties jotain samaa ohjelmaa? :)

Aina välillä minulle tulee aikoja, joilloin on ihan pakko katsoa Simpsoneita. Yleensä juuri silloin kun on paljon stressattavia opiskeluhuolia tykkään illalla rentotua katsomalla tämän keltaisen perheen toilailuja. Sarja on klassikko ja siinä käytetty huumori on sellaista, että aivot nauttivat kun voivat nollautua kunnolla ja taantua lapsen tasolle. Simpsonit on niin hulvaton sarja, että odotan aina iltaisin, että se alkaa ja pääsee taas nauramaan. Onhan se juuri "hömppäsarja" parhaimmillan enkä pahemmin sen katsomista yleisesti mainostaisi, mutta täytyy kyllä suositella sitä kaikille, joilla on "pipo kireällä".





Toinen oikein hömppien hömppä on meidän molempien katsoma sarja Unelmien poikamies. Se siltää kaikkea ihmiselämään kuuluvia aiheita kuten rakkautta, kieroilua ja pettymyksiä. Huvittavinta sarjassa on tietenki aivan uskomattoman tyhmät ihmiset ja heidän välien selvittelyt. Onhan se vähän naurettavaa katsoa, mutta tässäkin taas omat huolet unohtuvat kun voi katsoa toisten ongelmia. :)





Kyllä suomalaisetkin osaavat tehdä hömppää ja siitä oiva esimerkki on Viidakon tähtöset 2. Tähtösistä on käynnissä tällä hetkellä jo toinen tuotanto kausi, jota on taas täytynyt alkaa katsoa. Ohjelma on niin huvittava ja voisi melkein sanoa, että jopa naurettava. Sarjan tähtöset ovat varsinaisia urpoja ja heidän juttujaan kuunnellessa tuntee itsensä aika fiksuksi. Ensi vuonna ei taida tulla uutta tuotantokautta, sillä tosi-tv-tähdet alkavat loppumaan, sillä jo nyt osa tähdistä on aika tuntemattomia.


Kuvat Google.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti