maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kesätuoksuja

Kohta on taas kesä ja niin myös ihanat kesätuoksut valtaavat kauppojen hyllyt. Hajuvesien tuoksuista tulee aina mieleen erilaisia muistoja, tapahtumia ja tunteita. Varsinkin kesällä käytettyihin tuoksuihin jää paljon mukavia muistoja kesältä. Olen varsinainen hajuvesi hullu ja tänä vuonna suuntasin kesätuoksu ostoksille jo hyvissä ajoin. Tällä kertaa mukaan tarttui kaksi aivan ihanan tuoksuista hajuvettä, joita alan jo pikku hiljaa käyttelemään.


Tässä on ehdoton suosikki tuoksuni kesälle 2013 Escada Cherry in the air EdT 30 ml ovh. 42,90 e.  Cherry in the air on nuorekas gourmandise-tuoksu, jossa yhdistyy musta kirsikka, vaahtokarkki sekä kookosorkideaa. Pohjatuoksussa hurmaa lämmin santelipuu. Mielestäni tuoksu on ihanan huumaavan makea ja vähän erilainen kuin edellisten vuosien Escadan kesätuoksut. Jos et ole vielä tätä tuoksutellut, kannattaa ehdottomasti mennä nuuhkimaan ja ihastumaan siihen. Tällä hajuvedellä tullaan viettelemään kuumia kesäkolleja. ;)



Toinen aivan ihana hajuvesi tulevalle kesälle on Marc Jacobs Daisy Fresh Sunshine EdT 75 ml ovh. 69 e. Leikkisä kukkaisen hedelmäinen Daisy Eau So Fresh Sunshine on uusi rohkeampi ja hedelmäisempi versio klassisesta tuoksusta. Värikkään ja energisen tuoksun alussa hehkuu auringon kypsyttämien hedelmien mehukkuus. Sydäntuoksussa huumaa ilmava, piristävä jasmiini ja pohjatuoksuna on lämmittävän samettiset makeat sävyt. Tämäkin on aika makea tuoksu, mutta niin kesäinen ja raikas. Kannattaa käydä myös tätäkin kokeilemassa.





Muita hurmaavia niin uusia kuin vähän vanhempia tuoksuja ovat:

Guess Girl EdT -tuoksu 30 ml ovh. 39,90 e

Burberry Body Tender EdT -tuoksu 35 ml ovh. 49,90 e

Escada Sexy Graffiti Edt -tuoksu 30 ml ovh. 39,90 e


Versace Bright Crystal EdT -tuoksu 41,00 e


Löytyykö teiltä jotain omia kesätuoksuja tai oletteko juuri käynyt ostoksilla? :)

4 kommenttia:

  1. Ite sain pari päivää sitten Justin Bieber Girlfriend - hajuveden ja musta se on ihanan raikkaan tuoksusta :) Ja samalla siitä tuli mun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla! :) se on kanssa hyvän tuoksuista ja erikoinen pullo :) Uusi hajuvesi piristää aina!

      Poista
  2. Noita tuoksuja en ole kokeillutkaan (taino kaupassa varmaan muttei mukaan ole tarttunut), sillä olen niin kiintynyt Britney Spearsin Midnight Fantasy hajuveteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo :) Eikää mullakin on toi Midnight fantasy ja se on kieltämättä hyvä tuoksu :)

      Poista