torstai 18. huhtikuuta 2013

Fiiliksiä

Eilen juuri puhuimme Lumikin kanssa lenkillä, ettemme ole nyt kehenkään ihastuneita eikä oikein ole tullut katseltuakkaan komistuksia ”sillä silmällä”. Toki niitä on ehkä tullut muutamia vastaan, mutta kiinnostuneisuus heihin ei ole ollut yhtä korkealla kuin ehkä joskus aiemmin. Kuitenkin olemme onnellisia tilanteissamme ja on myös hyvä, että keskitymme tällä hetkelle opiskeluun ja pääsykokeisiin, eikä kaksilahkeisiin :)

Väistämättä alkaa kuitenkin ärsyttämään, kun selailee vaikkapa blogeja ja milloin kukakin on viettänyt ihania päiviä kultiensa kanssa ja käpertynyt illalla heidän kainaloihinsa katselemaan leffoja. Eikä pariskunta kuvat Instagramissa, seurustelu-päivitykset Facebookissa tai telkkasarjojen uudet ihanat parit helpota yhtään oloa :D Toisaalta tuntuu ihanalta nähdä kuvia onnellisista pareista jotka ovat löytäneet toisensa, mutta toinen puoli itsessä miettii aina tätä kaikkea nähdessä ja lukiessa ”miksei minullakin ole poikaystävää?”

Tuntemukset vaihtelevatkin seurustelusta ja sinkkuudesta aika paljon, vaikka pääosin onneksi on ihan tyytyväinen sinkkuuteen. Olen ihan iloinen ettei ole mielessä ketään kokoaikaa pyörimässä, eikä niitä komistuksia tule nyt paljoa nähtyäkkään kun hengaan niin paljon koton. Vappuna on kuitenkin luvassa hieman biletystä ja muuta mukavaa, jolloin saattaa ihan vain vahingossakin (vaikka ei kerrankin etsisi ketään mukavaista) törmätä söpikseen. Tämä ajatus kutkuttaa aina mieltä, mutta toisaalta todella toivon ettei kukaan saa päivittäistä paikkaa ajatuksissani, sillä silloin viime rutistus opiskeluissa voisi mennä mönkään.

Mutta kesää odotan todella innolla, sillä silloin ei ole stressiä mistään ja kesämielellä voisi vaikka treffaillakin jotain kivaa tyyppiä, vai mitä?! Oletko sinä päättänyt jo, että tulevasta kesästä tulee Rakkauden kesä 2013? ;)

Tämä voisi olla minun listani ensi kesästä osittain ;) Kuntoilu on sujunut alku vuoden hyvin ja jatkuu edelleenkin, vaikka mikään todellinen hot body tuskin onnistuu, mutta parannusta ainakin! Ehkä tuo viimeinen kohta saattaa olla haastellisin tai sitten ei, jos vaikka onni potkaisee oikein kunnolla! ;)

Unelmointia vai oikea tavoite? :)


Eipä tässä muuta näin torstai aamulle, oikein kunnon torstai toivoa täynnä kesää ajatellen :)



Ps. Lähi aikoina olisi tulossa postausta meistä sillä ne ovat työn alla, lisäksi toteutamme lukijatoiveen miten lähestyä vastakkaista sukupuolta heti kun ehdimme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti