torstai 11. huhtikuuta 2013

ääähhhh....!

Nyt on valmennuskurssi aloitettu. Olin niin innostuksissani kun ensimmäistä kertaa sinne menin, mutta jouduinkin vähän pettymään...Asetin kovat odotukset, että siellä olisi komeita ja mukavia poikia. Unelmissani näin, miten tutustun johonkin saman tyyliseen komistukseen ja opiskelisimme yhdessä. Kun todellisuus sitten paljastui olin melkein puulla päähän lyöty. Kaikki kurssin pojat olivat niiin erilaisia kuin itse olen ja kukaan ei miellytä silmää yhtään. Ei millään pahalla ketään kohtaan, mutta jotenki kaikki olivat vähän epäsiistejä ja koko olemus oli vähä sellain "anteeksi, että olen olemassa". Sellainen ei vetoa minuun yhtään eikä varmaan moneen muuhunkaan.

Kaiken lisäksi kaikki pojat ovat vähän juroja eikä kukaan ole puhunut kenellekkään kurssin tytölle mitään. Eivät he pahemmin toisillekkaan puhu. Kun on tauon aika pojat häviävät yksin jonnekkin tai räpläilevät vain puhelinta, huoh. -.- Taidan joskus jonkun kiusaksi mennä puhumaan ja tekemään tuttavuutta, jotta saan selville osaavatko he edes puhua!

Poikien sijaan taas kurssin tytöt ovat suurimmaksi osaksi puheliaita ja mukavia. Onneksi on ylipäätänsä uusiin ihmisiin tutustunut, ettei ihan yksin joudu olemaan. Ehkä yksi kurssin pojista voisi vaikuttaa ihan normaalin tyyliseltä, mutta hänkään ei miltään kovin puheliaalta vaikuta. Toisaalta on varmasti hyvä, ettei siellä olekkaan ketään namupalaa, jota kuolaisin eikä opiskelusta tulisi mitään. ;) Kotonakin voi sitten huoletta ypöillä eikä ole pelkoa, että ajatukset ovat jossain muuaalla ja tekstaisi jonkun kanssa. Ja kaiken lisäksi ei tarvitse niin laittautuakkaan. :)

Mukavaa kevään jatkoa kaikille ja tsemppiä erityisesti heille, joilla on pääsykokeita tulossa! :) Kokeet menevät hyvin, jos vain luotat itseesi!


Tumblr_mkn9n9b3td1rcayqzo1_500_large
                                                         Kuva weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti