keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kuulumisia by Instagram

Moikkelis! :) Päätimme lämäistä taas vähän Instagram otoksia kollaaseihin ja esitellä näin meidän viime ja tän viikkoisia puuhia, joten tässäpä tulisi. 


A: Kävin pitkästä juomassa shoppailun ohella Hesessä herkulliset pirtelöt siskoni kanssa. Kurkkua alkoi niin kovasti kuivata H&M:n ja Gina Tricotin pussukoita kannellessa, että siinä vaiheessa kun äiti ilmoitti menevänsä vielä pyörimään naistenosastolle, otin mielelläni nokan kohti lähintä Hesburgeria :D Ja kylläpäs helpottikin oloa! Kotiin tuli tosiaan kannettua pari ostospussia, pitkästä aikaa ostin vähän kevätvaatteita, nyt ei olekkaan tullut ostettua mitään vähään aikaan. Muun muassa yhdet uudet värihousut saivat oman paikkansa vaatekaapistani, täältä tullaan vappu, kesä ja kesäkollit! Lisäksi olen ehtinyt junamatkustaa ja kuvailemaan aikani kuluksi jo hieman nuhjuuntuneita mutta aina niin ihania syys/kevät kenkiäni. Tietenkin opiskelua unohtamatta, yliviivaus kynä on ollut kovassa käytössä, mutta minun ei ole sentään vielä kulunut loppuun toisin kuin Lumikin kynät, hah! :)



A: Inhottavaa sadesäätä ei ole voinut olla huomaamatta, harmittaa kun ei päästy yhtenä päivänä tekemään meidän perinne päivälenkkiä Lumikin kanssa kun satoi! Tai voihan sitä sateessakin kävellä eikä olla sokerista tehty, mutta mulla ei ainakaan täl hetkel oo kunnon kenkiä mihinkään vesikeliin :/ Hyvää ruokaa sain kuitenkin syödäkseni, oli mukavaa löhötä itse ja katsella kun toinen kokkasi ruokaa :) Nyt kun on tullut tehtyä niin paljon itse ruokaa kotona ollessa että ei kokoaikaa jaksaisikaan, varsinkaan jos on muitakin toimivia käsiä taloudessa :D

Ainiin, tähän väliin voisin vielä mainita huvittavasta iskuyrityksestä jonka sain kun istuin yhdessä kauppakeskuksessa kännykkää räpläten ja odotin vanhempia kaupasta. Joku vähän kännisen oloinen jätkä tuli ja kysyi "Haluisitsä tallentaa mun numeron siihen? ;)", käännyin vähän tylsistyneen näköisenä ja tuhahdin olkapään yli lyhyesti "En haluu", hahahahh se jätkä oli kyllä aika kauhee ja ymmärsi yskän ja lähti pois :D



L: Olen ihan poikki kaikesta opiskelusta ja matkustelusta. Yläpuolella olevat kuvat kertovat kaiken oleellisen viime perjantaistani. Aamulla lähtö valmennuskurssille ja iltapäivällä takaisin kotiin opiskelemaan. Viime perjantaina kevät tuntui todella kaukaiselta, sillä ilma oli ikävän harmaa ja kylmä, kuten kuvista näkee. :/ Kotiin päästyäni aloin tekemään muistiinpanoja ja herkkupäivän kunniaksi söin tietenkin karkkia ja join cokista, mikä onkaan ihanampaa! <3 Perjantai-illan kruunasi vielä aika pitkä lenkki, jonka jälkeen oli mukava käpertyä sohvalle katsomaan telkkaria. :)


L: Eilen olin taas (yllätys yllätys) kurssillani, jota järjestetään kolme kertaa viikossa. Päällä minulla oli aivan upea valkoinen jakku, jossa on kultaisia niittejä. Se on niin ihana! Kurssin jälkeen törmäsimme Adalmiinan kanssa lähi ostoskeskuksessa ja kävimme subwayssa syömässä. Oli mukava käydä pitkästä aikaa subissa herkuttelemassa, nam! :) Illemmalla lähdin kaupunkiin äitini kanssa, sillä tarkoituksena oli ostaa ylioppilaslakki. Siinä se sitten on! Miten ihanalta tuntuikaan laittaa se päähän ja muistella kaikkea sitä työtä, jota sen eteen on joutunut tekemään. Haluisin koko ajan vain kävellä se päässä kotona, mutta paras pitää se pakkauksessa ennen juhlia. Lisäksi tuli vähän shoppailtua, vaikka ei pitänyt...Mukaan lähti tällä kertaa kirkkaan siniset housut ja tosi kiva tähti huivi Ginasta. :) Nyt en kyllä osta yhtään vaatteita...ainakaan ennen kesäkuuta!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

<3: Lumikki ja Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti