perjantai 19. huhtikuuta 2013

Miten lähestyä ihastusta?

Lukija toiveena päätin nyt kirjoittaa aiheesta, miten voisi lähestyä omaa ihastusta. Aihe osoittautui aika vaikeaksi, koska minäkään en todellakaan ole mikään ekspertti näissä asioissa ja hieman ujon luonteeni vuoksi saatan jättää tekemättä mitään asialle jos olen ihastunut. Mutta täältä tulisi nyt neuvoja joka tapauksessa, jotka olen saanut kasaan! :)

1. Jos sinulla ja ihastuksellasi on yhteisiä kavereita ja pyöritte jopa samoissa porukoissa, tutustumisen pitäisi olla suhteellisen helppoa. Hengailun lomassa kehottaisin vain, että sanoisit jotakin ihastuksellesi ja alkaisit juttelemaan hänelle enemmän, jos ette ole ennen kauheasti jutelleet. Kun olette tutustuneet paremmin hänen kanssaan, voisit ehdottaa hänelle kahdenkeskistä tekemistä, esimerkiksi leffaa tai jotakin muuta mitä usein teette muutenkin kavereidenne kanssa. Ihastuksen huomionherättäminen saattaisi koitua hankalaksikin tällaisessa kaveriporukka tilanteessa, sillä kundi saattaa ajatella sinua vain kaverina ja yhtenä porukan ”jäsenenä”. Siksi pitäisikin osoittaa selvästi kiinnostus ja ottaa selvää olisiko hänkin kiinnostunut, eikä jumittua ”Friendzonelle”. (Oletteko katsoneet sitä sarjaa muuten MTV:ltä? Itse välillä katson jos sattuu tulemaan:)

Tumblr_mld1v3ujrc1s90hwuo1_500_large 


2. Jos olette samalla luokalla tai kurssilla ihastuksesi kanssa, voisit kysyä häneltä jotakin koulutyöhön liittyvää jos uskallat. Voi olla vähän läpinäkyvää kysyä päivän läksyjä, mutta voisi esimerkiksi varmistaa ihastuksen kohteelta sanakokeen päivämäärää tai aluetta. Jos satutte joskus samaan ryhmätyöhön, niin tilaisuus kannattaa hyödyntää ja olla itse äänessä ryhmässä ja kysellä sen tiimoilta ihastukselta asioita. Tällaisessa tilanteessa pääsisit tutustumaan hieman ihastukseesi, mutta juttu saattaisi jäädä helposti siihenkin. Ehkä voisit vielä ryhmätyön jälkeenkin alkaa juttelemaan hänelle? :)

 Tumblr_mdcsp8obc11rf7yk8o1_400_large



3. Jos olet jo täysi-ikäinen ja käyt välillä vähän rilluttelemassa yöelämässä ja törmäät ihastukseesi siellä, kannattaa ehdottomasti mennä juttelemaan. Tai ottaa vaikkapa aluksi katsekontakti häneen ja hymyillä. Kännisyys ei usein tee kaksilahkeisiin vaikutusta, joten en kuitenkaan suosittele menemään sekoilemaan kenenkään jalkojen juureen mitään! Myös ihan selvin päin on helppo mennä tekemään tuttavuutta baarissa, sillä ihmiset ympärillä eivät tarkkaile tekemisiäsi ja ympäristö on paljon rennompi kuin vaikka koulussa. Ei myöskään haittaisi jos ei olisi kokoaikaa mitään sanottavaa, koska ette välttämättä ole ihan vastakkain ja ympärillä on muitakin, joten se ei haittaa niin paljon kuin jos menisit kirjastossa puhumaan söpikselle ja olisitte molemmat ihan hiljaa :D Baarissa kehottaisinkin menemään vain spontaanisti juttelemaan! 

Tumblr_m6da6mxbrj1r5f6a4o1_400_large


4. Myös internetin ihmeellisessä maailmassa ja suositussa facebookissa on helppo mennä puhumaan ja avata keskustelu. Jos olet ujo tai et nää ihastustasi oikein missään, tämä keino voisi toimia tai saattaa olla jopa ainoa keino lähestyä. Ongelmaksi saattaa alussa koitua se, mitä sanoo kun aloittaa keskustelun. Voihan ihan yksinkertaisesti vain kysyä kuulumisia ja alkaa siitä juontamaan jotakin jutunjuurta. Kyllä sen sitten huomaa jutellessa jos toista ei yhtään kiinnosta, hän ei kysy sinulta mitään, ei käytä hymiöitä tai vastailee lyhyesti ”Joo” tai ”Ok”. Silloin kannattaa vain lopettaa keskustelu luonnollisella tavalla ja olla ottamatta yhteyttä häneen enää, koska kemiat ei vain kohdanneet tai häntä ei vain kiinnostanut. Itse olen kuitenkin sellainen, että vaikka joku kundi josta en olisi erityisemmin kiinnostunut tulisi juttelemaan, puhuisin silti ystävällisesti enkä olisi mitenkään tyly. Mutta kun pojista ei ikinä tiedä ja he voivat olla :/

166754_520805807961273_74081678_n_large


Se on kyllä aina yhtä jännää jos juttelee facessa mielitietyn kanssa ja alareunaan  pongahtaa, että hän sanoo jotain!!! :)


5. Jos olet niin onnekas että kuulutte vaikkapa samaan urheiluseuraan tai teillä on sama harrastus jonka kautta tiedätte/tunnette toisenne, niin silloin sitä kautta kannattaa alkaa juttelemaan enemmän ihastukselle ja koputtelemaan jäänpintaa olisiko teillä jotain muutakin yhteistä. Jos viihdytte hyvin yhdessä ja juttu kulkee, kannattaa ehdottomasti pyytää häntä treffeille, sillä yhteiset kiinnostuksen kohteet jos mitkä luovat jo hyvän perustan treffailulle! :)
Tumblr_maglefgmsv1rea95lo1_500_large
 


6. Jos sinä et vielä tunne ihastuksen kohdettasi mutta olet hänestä kiinnostunut ja hän on vaikkapa kaverisi kaveri tai veljesi kaveri, voisit hyödyntää omaa kaverisuhdettasi hieman. Kaverisi voisi tietää hänen statuksestaan enemmän ja kertoa esimerkiksi hänen aikaisemmista suhteista. Jos hän on tunnettu kovana playerina kiinnostuksesi saattaa lopahtaa saman tien etkä olisi halunnutkaan tutustua häneen. Jos hän kuitenkin vaikuttaa kaikin puolin sinua kiinnostavalta, kaverisi voisi vähän vinkkailla sinua hänelle tai ehdottaa pojalle sokkotreffejä, jotka hän sitten järjestäisi teille. Silloin tapaaminen olisi rento eikä olisi hävettävää että olette päätyneet treffeille, sillä kumpikaan ei tiennyt kuka toinen osapuoli on (etkä sinäkään sitä tietenkään paljasta että oikeasti tiesit!!) ja koko juttu olisi vähän sellaista ”hassuttelua”. Parhaimmassa tapauksessa tulisitte hyvin juttuun ja poikakin kiinnostuisi sinusta oikeastikkin! Jos järkätyt sokkotreffit ei nappaa, kaverisi voisi tutustuttaa teidät toisiinne jotenkin muuten joskus kun satutte samaan paikkaan :)

 80353564_1284200127_large

                                                               kuvat weheartit.com

Ja taas on viikko vierinyt paremmalle puolelle, mukavaa perjantaita kaikille! :)




6 kommenttia:

  1. Kiitos paljon :) tästä oli apua!!

    VastaaPoista
  2. Tästä on apua. Yritän saada aikaan jotain keskustelua ♡hänen kanssaan mutta tuntuu olevan aika vaikea saada aikaan keskustelua kun hän tuntuu olevan aika ujo tjt....

    VastaaPoista
  3. Laneilla jos nään jonku kivan tytön nii vois koittaa saada kontaktia häneen<3

    VastaaPoista
  4. Moi,mulle ei löytyny oikee mitää vastausta mun probleemaan :( olen siis ammattikoulus oleva poika ja mulla ois ihastus samas koulus enkä tiiä miten lähestysin sitä kun ei faceakaan sillä ole:/ ja kukaan mun kavereista ei satu tuntemaan sitä muutaku nimellä niin toivosin et joku vois vinkata mulle miten voisin lähestyy ja alkaa puhuu sille smoothisti ja oon tosi ujo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, en tiedä tavoittaako vastaus sinua enää! Anteeksi, ettei sinun ongelmaasi ole vastattu. Ei olla pidetty tätä blogia enää kahteen vuoteen...

      Millainen tilanne sinulle on nyt kyseisen tytön kanssa? :) Näin hieman vanhentuneena antaisin sinulle vinkin, että mene juttelemaan hänelle suoraan. Jos neitokaiselta ei löydy mitää somekanavia, suosittelen suoraa lähestymistä. Tämä voi tuntua aika jännittävältä, mutta vanhempana sinua kaduttaa jos et yritä nimimerkillä kokemusta on!! Menet rohkeasti juttelemaan niitä näitä ja jos tyttö on mukana jutussa kysy häntä treffeille. :) Naiset arvostavat tai ainakin itse arvostan suoraa lähestymistä.

      Onnea matkaan! :)

      Poista