sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Instapics

Heippahei! Tällä kertaa vähän kännykällä napsittuja kuvia kuluneelta viikolta. Yritämme postailla kaikenlaista jatkossa mutta "varoitamme" jo nyt, ettei joka päivä välttämättä tule postauksia yhtä tiuhaan tahtiin kuin aiemmin. Meillä on suuri luku-urakka meneillään ja lisäksi toinen meistä ramppaa toisessa kaupungissa harvasen päivä, joten aikaa ei blogille riitä aina niin paljoa. :) Olisi myös tosi kiva jos teillä tulee mieleen jotain postaus-idiksiä tai aiheita, joita haluaisitte meidän käsittelevän, otamme ilomielin vastaan kaikenlaisia ehdotuksia ja yleensäkin kommentteja! :)

Nyt onkin ollut aivan ihana sää (luultavasti koko Suomessa?) jo pidemmän aikaa ja tuntuu jo ihanan keväiseltä! On niin ihanaa lenkkeillä auringossa ja nauttia muutenkin jo lämpimämmistä keleistä. Pitää kuitenkin varoa ettei pukeudu ulos vielä liian ohuisiin vaatteisiin, koska ilma on kuitenkin vielä kylmä eikä kukaan varmaan toivo flunssanpoikaista kylään. :) Toivotaan ettei nyt tule inhottavia lumi ja räntäsateita, vaikka niitä vähän on lupailtu... :(

Nyt niihin kuviin:

Kävimme yksi päivä lenkin lomassa hakemassa lähikaupasta kevään ensimmäiset ulkojätskit, monivuotiset herkkumme Classicin minttusuklaat! Nam nam että maistui hyvältä, eikä tullut edes kylmä vaikka söikin kävellessä ulkona :) Toisessa kuvassa uudet keväiset koristekukat, joista saa mukavaa vaihtelua. Alakuvissa Amarillon herkku snackseja ja ihania korkkareita, joita olemme vähän tutkailleet jo kaupoissa pyöriessä, lähestyviä ylioppilasjuhlia silmällä pitäen :)


Vähän lisää ruokaa, yhtenä päivänä lounaaksi tehtyä herkku kanapastaa sekä aina niin maistuvia lettuja hillon kera! Lisäksi on tullut oltua nenä kiinni oppikirjoissa. Hajuvesihyllyllä komeilee monta hajuvesipakkausta, joista onkin muuten tulossa lähiaikoina taas uutta hajuvesi-postausta! (Tästä voit käydä lukemassa edellisen hajuvesi-postauksen.)

Mukavaa sunnuntaita! :)

<3: Adalmiina & Lumikki

4 kommenttia:

  1. Tehkää semmonen postaus missä kerrotte itsestänne enemmän?:) Tai sitten kertokaa erilaisia tapoja lähestyä vastakkaista sukupuolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä :) katsotaan mitä uskalletaan itsestämme kertoa, mutta sellainen postaus olisi kiva tehdä :) eiköhän tosta lähestymisestäkin saada jotain aikaseksi ;)

      Poista
  2. Kiva blogi sulla! :)
    Käytkö kattomassa mun ja liity toki lukijaksi jos pidit!
    www.feelingsofake.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Käydään kurkkailemassa sun blogia myös :)

      Poista