keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Me, myself and I

Meille esitettiin toive, että kertoisimme hieman enemmän itsestämme. Päätimme toteuttaa toiveen, mutta kuten tähänkin asti, emme halua paljastaa itsestämme kaikkea. Kuvien avulla kerronkin nyt jotain itsestäni, ja Lumikki tulee myös jossain vaiheessa tekemään samanlaisen postauksen :) Sen kuitenkin varmaan te lukijat jo tiedätte, että täällä kirjoittelee tämän kevään ylioppilas ja statukseltaan sinkku (ainakin toistaikseksi;)) tyttö, joka unelmoi ihanasta poikaystävästä piristämään arkea. Elämään mahtuu kuitenkin myös niin paljon muutakin :)

Rakastan matkustelua, ja aina kun vain mahdollista lähden lomailemaan johonkin. En kuitenkaan kuulu siihen ryhmään, jotka matkustelevat useamman kerran vuodessa, vaan pääsen kunnon lomalle enintään kerran vuodessa. Tänä vuonna tilanne näyttää vähän huonolta enkä ole varma pääsenkö ollenkaan ulkomaille - ainakaan Tukholmaa tai Tallinnaa pidemmälle. Lentokoneessa on ihana katsoa kun maailma avautuu alapuolellesi ja olet pian jossain aivan uudessa paikassa ja saat rentoutua. Käynkin aina eri paikoissa, enkä ole ikinä käynyt samassa paikassa kahta kertaa. Aina matkakohteesta lähtiessä ajattelen, että tänne vielä palaan, mutta sitten kun on taas mahdollisuus päästä uudelle matkalle, haluan mieluummin nähdä ja kokea jotain uutta ja jännittävää ja siksi kohteeksi päätyykin usein jokin ennenkokematon paikka :)

Olen kalenteri ja aikataulu-hullu ja en voisi elää ilman kalenteria. Ensimmäinen kalenterini on vuodelta 04-05, jolloin kirjoitin kaikki pienimmätkin asiat kalenteriin :D Viimevuotiset kalenterini ovatkin melko erilaisia verrattuna noihin ensimmäisiin, joita lukiessa ihan naurattaa mitä onkaan tullut kirjoitettua! Mutta mikä olisikaan hauskempaa ajanvietettä kuin lukea kohta kymmenen vuotta vanhoja puuhia ja mitä pienen ala-astelaisen arkeen silloin kuului. Viime vuosina olen koristellut kalenterien kannet mm lehdistä otetuilla kuvilla, jotka ovat piristäneet arkea. Tolloin pienenpänä yksi kalenterin tärkein ominaisuus oli ystävä-sivut, joihin kaikki kaverit saivat kirjoittaa merkintänsä. Nykyään arvostan selkeää kalenteria jossa joka päivälle on tilaa merkitä menoja, mutta lukiolaiskalentereissa parhautta oli kaikki alennuslippulappuset joilla sai opiskelijana alennusta. Ehkä ainoa syy miksi harmittaa etten ole enää ensi syksynyä lukion penkissä :D

Ei varmaan tule yllätyksenä, että minä 19-vuotias tyttö rakastan vaatteita. Uusia vaatteita on aina niin ihana shoppailla ja sitten hipelöidä niitä vaatekaapista vähän väliä. Nykyään olen kuitenkin aika varovainen mitä ostan enkä tee heräteostoksia, koska sitten ärsyttää jos jotain ei olisikaan oikeasti tarvinnut. Teenkin aina harkittuja ostoksia joita varmasti tulen pitämään. Joskus olen koonnut jostain vaatekaupasta ihanan asukokonaisuuden ja mennyt sovittelemaan sitä, mutta jättänyt koko asun kauppaan. Vähän on harmittanut jos ei ole ollut ylimääräistä rahaa käytettävänä shoppailuun, mutta ihanien vaatteiden sovittelu on silti saanut mieleni pirteäksi!

Tässä kollaasissa näkyy kynsilakkakokoelmani (rakastan kynsien lakkaamista ja eri sävyjä!!!), tärkeimmät meikkituotteeni ja tämänhetkiset hajuveteni. Tykkään laittautumisesta ja kaunistautumisesta. Meikeissä käytän aika paljon Lumenen ja Maybellinen tuotteita jotka olen todennut hyviksi. Kuvassa näkyvät myös lempi korkkarini, jotka ovat ihanan nuden väriset. Niissä onkin mukava kopistella kohti uusia kokemuksia! :)

Lempi herkkuni kautta aikojen on jäätelö. Jopa kylminä talvi-iltoina voin mielelläni ottaa jäätelöannoksen, ei kylmyys mikään este ole! Tosin kesällä sitä tulee syötyä paljon enemmän. Tällä hetkellä olen päässyt karkeista eroon enkä niitä syö lähes koskaan, mutta jäätelöä tekee välillä mieli ja herkuttelenkin sitten enemmän sillä. Makuunin ihanat karkit houkuttelevat myös, mutta aina karkkipussiin sujahtaa myös jotain muuta kuin niitä lempikarkkeja, joten yritän nyt vähän vältellä karkkeja koska se ei ole osoittautunutkaan niin vaikeaksi kuin olisi voinut luulla :)

Tietenkin myös mukava liikunta kuuluu elämääni ja olenkin aina harrastanut jotain urheilua. Kuvissa näkyykin vain muutamia välineitä jotka ovat käytössä. Urheilu ei mielestäni saa olla kuitenkaan pakkopullaa, vaan on hyvä jos löytää lajin josta pitää ja samalla voi pitää huolta omasta terveydestä. Liikunnan harrastaminen menee myös jonkin verran vuodenaikojen ja omien mieltymysten mukaan. Talvella teen eri juttuja kuin kesällä ja välillä lenkkeilen enemmän, välillä käyn kuntosalilla. Uusien lajien kokeilu on aina myös tosi mielenkiintoista! Tällä hetkellä lenkkeily on se juttu ja lenkille voi lähteä heti kun haluaa eikä se edes maksa mitään! :)

Olen seurallinen enkä pystyisi olemaan pitkiä aikoja yksin, mutta nyt melkein koko tämän vuoden kun on viettänyt päivät yksin kotona erilaisten lukulomien takia ja vasta illalla muut ovat tulleet kotiin, olen huomannut, ettei yksinolo tuota mitään ongelmia. Itseasiassa on ihan kiva olla kotona yksin ja hoitaa kaikki päivärutiinit omaan tahtiin. Yöllä en kyllä haluaisi olla yksin kotona, onneksi en ole joutunutkaan. Se olisi pelottavaa. Eikä pidempään kestävä yksinolo nyt mukavaa olisi, mutta kaipaan kuitenkin sitä ja jos joutuisin kellon ympäri elämään monen ihmisen ympäröimänä, tulisin varmaan hulluksi yhtä lailla silloinkin.

Nukkuminen, ahh miten ihanaa. Mukava sänky, ihanan herkulliset lakanat ja pehmeät tyynyt tekevät nukkumisesta vielä ihanampaa. Nykyään on aivan ihanaa kun saa herätä silloin kun haluaa (tai no lukemaan on kyllä pakko herätä suht ajoissa), vaikka kellon laitankin aina soimaan. Olen kuitenkin oppinut nyt heräämään aina samoihin aikoihin ja kahdeksan aikoihin nousenkin yleensä ongelmitta. Odotan kyllä innolla sitä aikaa, kun ei tarvitse laittaa kelloa enää soimaan! Olen varma että herään silti jo kahdeksalta silloinkin...

Jee, vähän sivuja, yliviivaus kynää ja mustaa valkoisella. Jokapäiväistä elämääni mutta kesällä en aio lukea yhtäkään sivua, ainakaan mitään opiskeluun liittyvää... Onneksi lukumotivaatio on ihan kohdillaan koska halu päästä opiskelemaan unelma-ammattia on niin kova. En ole ikinä ollut mikään varsinainen luku-ihminen ja vasta lukiossa olen oppinut lukemaan vähän tarkemmin ja ajattelemaan lukemaani. Nyt kuitenkin on tosi kyseessä ja mielenkiintoinen aihe potkii jatkamaan eteenpäin. Kuitenkin välillä masentaa ja turhauttaa lukea jotain aluetta, joka ei varsinaisesti kuulu unelma-ammattisi työnkuvaan, mutta kuuluu silti opiskeluun. Pidän koulutusta kuitenkin tärkeänä ja jo ala- ja yläasteella on hyvä oppia opiskelemaan eikä vain laiskotella tunneilla. Varsinkin lukiossa ylppärit tulevat aika karuna vastaan, jos on laiskotellut melkein sen koko kolme vuotta. Onneksi mulle ei käynyt niin mutta pienenä varoituksen sanana vain ;)

Loppuun vielä muutama tämänhetkinen lempibiisini:

P!nk ft Nate Ruess - Just Give Me a Reason

Lawson - Learn to Love Again

One Direction - Kiss You

Cheek ft Sami Saari - Kyyneleet


Kivaa keskiviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Tää on niin sälämyhkästä ja mielenkiintosta lukea, kun ei tiedä minkä näköset tyypit kirjotteloo! Vaikka toki olishan se mukava joskus nähdä tekstin takana kasvotkin, mutta ymmärrän kyllä, että haluatte pysyä "kasvottomina" (jos niin voi sanoa..) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hihih ymmärrän koska itsekin haluaisin saada kirjoituksille ehkä kasvot jos olisin lukijan asemassa :D Olisihan se ihan kiva ehkä välillä omia kuviakin laittaa, mutta käsittelemme välillä niin henkilökohtaisia asioita täällä ettemme halua paljastua :)

      Poista