torstai 2. toukokuuta 2013

Work hard, play hard

Huhuh, nyt on vappu takana päin ja toukokuu alkanut! :) Toivottavasti kaikilla oli kiva vappu! En voi uskoa että kuukauden päästä on kesäkuu, aika menee niin nopeasti. Alku vuosi on ollut meille molemmille minulle ja Lumikille tosi rankka ylppäreitten ja pääsykokeitten takia, mutta onneksi ollaan jo voiton puolella monen kuukauden urakan jälkeen... :)

                                                                     kuvat weheartit.com

Tosiaan vappuaattoa vietettiin kaveriporukalla, ensin oltiin aloittelemassa yhden luona ja kuunneltiin hyvää musiikkia ja naposteltiin ja tehtiin drinksuja :) Pikkuhiljaa porukkaa alkoi lähteä jo baariin päin, ja pian huomasimmekin Lumikin kanssa istuvamme sohvalla katsomassa vielä illan Salkkareita netistä pariskunnan kanssa. Alkoi vähän huvittamaan se tilanne mihin rakastavaisten pesään oltiin päädytty, mutta pian suuntasimmekin baariin myös :)


Baarissakin oli tosi kiva meno ja oli hauska kun jotkut oli taas pukeutuneet joksikin vapun kunniaksi! Tänä vappuna ei kuitenkaan törmätty niihin kokonaan peittäviin salaperäisiin tiukkoihin asuihin, viime vapusta muistamme kun niitä pyöri siinä ympärillä ;) Koko illan soi hyvää musiikkia ja tanssimmekin niin paljon, että eilen sain kärsiä kipeistä rakkuloista jaloissa :/ Ja niinhän siinä kävi, että törmäsin yhteen mukavaiseen komistukseenkin! Vähän aikaa sitten sanoin täällä blogissakin että varmaan nyt vappuna löytää jotain seuraa taas kun ei oikein olisi aikaa uhrata ajatuksia kellekkään kaksilahkeiselle pääsykokeitten takia :) No eilenhän sitten huomasin aika monta kertaa kirjoja päntätessäni että ajatukset luisui vähän väliä siihen pitkään, tummaan ja lihaksikkaaseen söpikseen... Voih, oli kyllä niin kiva pitkästä aikaa tanssia ja pitää hauskaa jonkun ihanan kanssa ja jättää kaikki muu stressi kotiin! :)

Hahah, olikohan kyseinen komistus josta kerroin lukenut tämän listan kun ainakin puolet noista taisi näkyä hänen käytöksessä ja olin tietysti ihan myyty... :D Ainiin, joku huvittava jätkä joka oli minua ehkä lyhyempi ja jotenki hassu, tuli tosi totisesti luokseni mutisemaan kun tanssin toisen kanssa, että "hän voi ottaa minut". Kaikista huvittavinta siinä oli, että hän oli naama pokerina kuin asia olisi ollut jotenkin kuoleman vakava :)

Eilinen oli kyllä tosi inhottava päivä kun oli nukkunut vain muutaman tunnin ja heräillyt koko aamuyön ja sekoillut milloin mitäkin. Tiedättekö sen tunteen kun unissaan luulee että jotain on jo tapahtunut ja alat jo uskoa kaiken todeksi, ennen kuin heräät ja oletkin ihan sekaisin että mitä ihmettä?! :) Itse taisin uneksia baari-illan jälkeen että tekstasin jotain sen komistuksen kanssa ja sitten kun heräsin mietin että olinko oikeasti tekstannut.... Mutta nyt taas skarppina ja kirjojen parissa eikä mitään biletystä vähään aikaan! :)

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti