keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Onko sinulla jo kesäheila?

Ei hätää. Ei minullakaan. Mutta ei syytä huoleen, sillä kesäkuu on vasta alkamaisillaan, joten eiköhän me vielä mukavat kesäkollit (mieluiten myös pidempiaikaiset) löydetä! Nyt vain kaikki ylös, ulos ja hottiksia bongailemaan, sillä yksi asia on aivan varma, kotona neljän seinän sisällä 24/7 töröttäminen ei tuota tulosta eikä ne hottikset itsestään kotiovellesi kävele. Jopa kauppareissuilla ja lenkeillä kannattaa pitää silmät avoinna - koskaan ei tiedä missä hyvännäköinen kesäkolli liikkuu!

Large

Large


Vaikka ketään mukavaista ei astelisikaan heti vastaan, niin ei kannata vielä heittää kaikkea toivoa kankkulan kaivoon, sillä kyllä heinä- ja elokuussakin voi vielä löytää jotain säpinää, jos sitä ei ole alkukesästä ollut. Kaikkein mukavinta olisi kyllä löytää joku mukava ihastus jo kesäkuussa, jotta voisi viettää sitten enemmän aikaa yhdessä kesällä ja tehdä kaikkea ihanaa kesäistä ja rentoa!

 Large

Large


Kesän ykkös hottis-bongaus-paikat (uusi sana?) sijaitsevat kaikki ulkosalla. Biitseiltä voi bongata hyvännäköisiä ja ruskettuneita poitsuja, kaupungilta kävelemästä tyylikkäitä yksilöitä, festareilta musiikkia rakastavia rentoja komistuksia, satamasta urheilullisia lenkkeilijöitä tai päivää/iltaa viettäviä poikaporukoita ja kesäisistä urheilutapahtumista hottiksia urheilijoita. Itse aion viettää kesällä vapaa-aikaani muun muassa satamassa ja muutamilla festareilla. Näistä molemmista voin kokemuksella sanoa, että aina näkyy jotain hyvännäköisiä! Entä te, missä näette kesäisin söpiksiä? Myös uimarannoilla on aina turvallista tiirailla silmänruokaa omien aurinkolasien takaa ;)

Large
                                                                           kuvat weheartit.com

Ahhh, kesää odotellessa!! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti