torstai 23. toukokuuta 2013

Unelmien kesätreffit

Aurinko paistaa ja on mukavan lämmin ilma, ei kuitenkaan paahtava helle. Lähdet kohti ihanan kesäistä ja kaunista satamaa, jossa tapaat komean treffikumppanisi. Olet valinnut treffiasuksesi mukavan kesäisen rennon asukokonaisuuden – shortsit, rento t-paita, arskat ja tennarit. Ranteeseen olet vielä sujauttanut pari rannekorua. Deittisi lähettää sinulle viestin että on tulossa ja hymy nousee huulillesi. Olet niin innoissaan ja vatsassasi lentelee vähän perhosia nähdessäsi kohta tämän ihanan ihmisen jonka kanssa haluat viettää kivan päivän.


Satamaan saapuessasi bongaat kauempaa heti deittisi, siellä hän odottelee juuri sinua, siis Sinua! Yhteinen päivänne alkaa tästä hetkestä kun käytte ostamassa kojusta mansikoita ja herneitä vähän evääksi. 


Kävelette sataman rantaa pitkin ja rupattelette kaikenlaista mukavalla meiningillä. Pikkuhiljaa veneet rannassa alkaa loppua ja tie muuttuu puistoisammaksi kauniiden (ja kalliiden) rantatalojen varrella. Pysähdytte istumaan pienelle söpölle laiturille, jossa laineet liplattavat allanne ja aurinko lämmittää ihanasti. Lisäksi vieressäsi on kesän ihanin kaksilahkeinen ja haistat jo mansikoiden tuoreen tuoksun. Mikä voisi enää paremmin ollakaan? :)


Aika hurahtaa todella nopeasti jutellessa ja söpöillessä ja olet tosi onnellinen,  elät vain hetkessä. Ruskettuneet käsivarret ovat pikkuhiljaa kietoutuneet yllesi ja olet huomannut, että tämä kesäkolli tuoksuu myös taivaalliselta. Olet saanut uutta tietoakin hänestä ja hän vaikuttaa kaikin puolin juuri sellaiselta pojalta, jonka haluaisit myös poikaystäväksesi. Kemianne kohtaavat hyvin ja juttelu on rentoa ja mukavaa.


Kun olette taas suunnanneet vähän keskeisemmälle paikalle, päätätte ostaa jäätelöt. Jäätelö piristää mieltäsi entisestään ja voitte nauraa yhdessä, kun deittisi vahingossa sotkee nenänsä muhkeaan pehmikseen. Nipistät itseäsi huomaamattomasti jotta varmennut siitä, että tämä todella on totta! :)


Lähdette ajelemaan ympäriinsä hänen autollaan eikä teillä ole mitään päämäärää. Käytte vain eri paikoissa, kävelette ja nautiskelette seurasta, lämmöstä ja hetkessä elämisestä. Nälän yllättäessä käytte syömässä vähän jotain ja jatkatte taas seikkailujanne. Elämä on ihanaa!


Alkaa olla jo myöhä ja sinusta tuntuu, kuin olisit viettänyt deittisi kanssa vasta pari hassua tuntia. On kuitenkin kulunut jo monta tuntia ja olette tehneet vaikka mitä ja käyneet vaikka missä. Palaatte lopulta takaisin alkupisteeseen eli satamaan, joka on alkanut hämärtyä kauniisti. Menette katselemaan vielä auringonlaskua. Tässä vaiheessa et enää huomaa ketään muita ympärillänne. Vain te kaksi ja ehkä kesän kaunein auringonlasku.


Aamulla heräät hymy huulillasi ja muistat, kuinka ihanan päivän vietitkään eilen. Nostat kännykän laiskasti kelloa katsoaksesi ja huomaat saaneesi viestin. Se on eiliseltä deitiltäsi söpö huomenta-viesti. Tässä vaiheessa hymy on jo korvissa ja olet herännyt uuteen päivään ehkä iloisempana kuin ikinä! :)

                                                                     kuvat weheartit.com


Kysymys kuuluukin, lähtisitkö sinä tällaisille treffeille? ;)

2 kommenttia: