torstai 9. toukokuuta 2013

Kesä tulee - oletko valmis?!

Nyt on takana pari ihanan aurinkoista ja lämmintä päivää, toivottavasti kaikki ovat saaneet nauttia niistä edes hitusen! Väistämättä näin kelien lämmetessä ja vaatteiden vähetessä on tullut taas vaateasiat mieleen. Onko minulla ensi kesäksi mitään hyviä bikineitä, onko mekkoja ja tarvinko taas uudet shortsit? Uudet kivat topitkin olisi enemmän kuin tervetulleita, ja jalkoihinkin olisi kiva sujauttaa ehkäpä uudet kengät! :) Niimpä eksyinkin Nellyn sivuille surffailemaan ja kasasin muutaman kollaasin kesävaatteista ja kengistä. Siellähän riitti taas vaikka mitä ihanaa, toivoisin niin että jostain tupsahtaisi nyt eteeni arvokas lahjakortti Nellylle! :)


Voi ei miten ihania toppeja nämä kaikki, löytyy ohutta kangasta, pitsiä, kukkakuosia ja peplumia! Valkoinen pitsitoppi on muuten ihana kesävaate joka kaikkien tulisi omistaa, niin yksinkertainen mutta hieno ja söpö.
Ylärivi oikealta 27,95e ja 54,95e, alarivi oikealta 34,95e ja 24,95e. Mikä näistä on sinun suosikkisi? :)


Kuluneet vaaleat farkkushortsit ovat yksi kesävaatekaapin peruspilareista. Viime vuosina olen kuitenkin havainnut hyvien shortsien löytämisen vaikeaksi tehtäväksi, shortsien kun pitäisi peittää peppu kokonaan myös kävellessä eikä nousta tyhmästi.. Myös värikkäät shortsit kuten myös pitkät housut ovat käytännöllisiä ja mukavaa vaihtelua perus farkkukuosiin tai mustiin alaosiin! Kai sinullakin on jokin värikäs alaosa kaapissasi? :) Nämä kaikki Nellyn alaosat ylä oikealta 34,95e ja 29,95e, ja ala oikealta 32,95e ja 24,95e.


Sitten vähän "rantaisampiin" kesähepeniin. Onko teilläkin tapana ostaa joka kesäksi uudet bikinit? Uudet bikinit ovat aina niin houkuttelevia ja yleensä "tänä kesänä en osta uusia biksuja"-suunnitelmiin tulee muutos siinä vaiheessa kun marssin kauppaan jonka seinät ovat täynnä raikkaan värisiä ja kaiken mallisia biksuja. Tässä kollaasissa olevat bikinit ovat ihanan värisiä, rakastan minttua ja kukkakuosia! Lisäksi hapsut tekevät ylempänä oleviin biksuihin ihanaa söpöyttä. Biksujen kaveriksi laitoin pari kivaa mekkoa, tuo mintun värinen maksimekko olisi kiva jossain rannalla käppäillessä. Valkoinen rento pitsimekkokin olisi aika käytännöllinen ja nätti kesällä päivettyneen ihon kanssa! :) Nämä tuotteet ylä oikealta ovat hinnoiltaan 159,95e ja 49,95e, ja ala oikealta 29,95e ja 99,95e. (Taitaa jäädä ainakin nämä biksut hintojensa takia Nellylle...)


Ja täytyyhän sitä jonkinlaisissa kengissä myös tepastella kesäasfalteilla! Mielestäni Nellyltä löytyi aivan ihastuttavia kenkiä, kaiken mallisia! Sandaaleita ja kesäisiä korkkareita, balleriinoja ja aina niin ihania tennareita kaikissa herkullisissa väreissä. Saisimpa nämä kaikki kuvan kengät itselleni... :) Joitain kenkäostoksia täytyy kyllä tehdä, uudet tennarit olisi ihan suotavat niiden jo hieman nuhruuntuneiden tilalle, samoin jotkin uudet kivat sandaalit :) Mitä te tykkäätte näistä? :) Nämä maksavat yläoikealta 39,95e ja 42,95e, ja ala oikealta 119,95e ja 89,95e.

Minkälaisia kesävaate hankintoja teillä on mielessänne? Itse ajattelin ainakin ensiviikolla käydä metsästämässä vähän bikineitä ja muutenkin katselemassa kauppojen valikoimia. Nyt on tullut surffailtua lähinnä nettikaupoissa, joten jos sitä raahautuisi sitten viimeistään myös ihan kauppoihinkin!

Oikein rentouttavaa vapaapäivää :)


2 kommenttia:

  1. Joka kevät tulee tämä sama ongelma, kun tuntuu ettei omista mitään kivoja kesävaatteita ja kaupat on pullollaan kaikki ihania toppeja ym., mitkä vois mielellään kotiuttaan, mutta lompakko ei millään veny kaikkeen.. :D

    Huomenna tarkotus mennä Seinäjoelle metsästämään jotain kesästä, mielessä ainaki uudet kengät, maastokuviolliset shortsit (jotka jäi viimekerralta kaivertamaan mieltä kun en ostanut) ja ehkäpä pari kivaa toppia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mullakin tosin sama ongelma, mutta ehkä sitä jotain voisi kotiuttaa :) Toivottavasti löydät kivoja juttuja! :)

      Poista