tiistai 21. toukokuuta 2013

11 päivää kesään

Enää vain vähän reilu 10 päivää ja kesä voi virallisesti alkaa, koska kuukausikin vaihtuu kesäkuuksi! :) Kerta toisensa jälkeen sitä miettii miten koko vuosi on voinut mennä niin nopeasti. Vaikka tämä vuosi onkin ollut täynnä tylsiä juttua (OPISKELU, OPISKELU, OPISKELU...), niin siihen on mahtunut silti myös paljon hauskuutta ja kivoja tapahtumia (penkkarit ja vappu päällimmäisinä!) ja aika onkin mennyt nopeasti. Kuukauden päästä on jo juhannus ja päivät pisimmillään!

Itse olen valmistautunut tähän kesään viime päivinä tekemällä kesäsiivousta. Olen puunannut koko huoneen ja siivonnut vaatekaapin ja kaivanut kesävaatteet käsien ulottuville. Jotakin uutta on myös täytynyt hankkia vaatekaappiin, sillä aina sitä vaan tuntuu ettei ole mitään kivoja vaatekappaleita edelliseltä vuodelta. Kaupat ovat täynnä kaikkia niiiin ihania kesävaatteita, että kurkkua meinaa kuristaa kun tietää ettei voi paljoa ostella, lompakko kun ei oikein meinaa antaa periksi!


Ulkona olen ihaillut puihin tulleita vihreitä lehtiä ja muutenkin ihanan vehreää ympäristöä. Kukkiakin näkyy jo ainakin omassa pihassa ja voikukkia teiden varsissa :D Ilmassa tuoksuu selvästi kesä, mutta samalla kaikki inhottavat ötökät ovat heränneet henkiin ja tulleet taas kiusaamaan meitä ihmisiä. Eniten kyllä inhoan ympärillä pörrääviä ampiaisia ja muita siivet omaavia ötököitä, sekä lenkkeillessä naamaan, suuhun ja nenään lenteleviä ötököitä... Hyi! Iloisempi olisin, jos ympärilläni pörräisi enemmän komeita kesäkolleja ;) Ovatkohan he jo heränneet talviuniltaan, pukeneet päälleen shortsit, varvassandaalit ja arskat?! ;)


Katselkaa ihmeessä ympärillenne ulkona liikkuessanne, vaikka kuinka kiire olisi! Kesäinen ympäristö ja kesän tuoksu piristää kummasti mieltä :) Silmät kannattaa pitää hyvin avoinna myös siltä varalta, että niitä kesäkolleja alkaa kömpiä ulos kolosistaan... ;)

Ps.Olen väsäillyt vähän unelmien kesätreffit-postausta, joten sellaista olisi ainakin luvassa joku päivä, joten stay in tuned!

Aurinkoista tiistaita !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti