lauantai 25. toukokuuta 2013

Miksei pojat otakkaan yhtettä?!

Usein joutuu tilanteeseen, jossa on tavannut jonkun kivan pojan jonka kanssa on vähän ollut jotain säpinää, mutta myöhemmin hän ei enää otakkaan yhteyttä sinuun. Voi olla niin, että olette vaihtaneet numeroita eikä hän ota ikinä sinuun yhteyttä, tai sitten tekstailette jonkin aikaa mutta sitten kaikki loppuu kuin seinään. Minusta tuntuu, että tällaisissakin tilanteessa joudun aina itse olemaan se, joka viimeisen viestin näppäilee... Kuinka inhottavaa! Sitten tytöt alkaa tietysti vaistomaisesti pohdiskelemaan päänsä puhki, mitä oikein teki väärin. Tuntuu että pojat unohtavat tytöt sen sileän tien eivätkä uhraa enää ajatuksiaan meihin...

 Tumblr_mgc6q8g8am1qal8k8o1_500_large
                                                               Tähän haluaisin uskoa...

Vähän vastaavaa voi myös kokea facebookin tökkäys-ominaisuudella. En tiedä harrasteletteko te ikinä tökkäilyä, mutta itse olen välillä ollut tökkäilysodassa jonkun mukavaisen poitsun kanssa. Ja kuten voitte arvata, usein tökkäily on jäänyt hänen puolelleen, eikä vasta-tökkäystä olekkaan enää kuulunut. Miten näinkin pieni asia voi jäädä mieltä kalvamaan?! Ja mikä olisi tökkäilyn raja, jolloin ei enää kannattaisi tökätä takaisin. Silloin ei itse tuntisi itseään ihan pöhköksi kun ei saakkaan enää vasta-tökkäystä vaan se olisi jäänyt sinun vuoroosi.

 Large

Olen vasta vähän aikaa sitten ollut myös tilanteessa, jossa vaihdoimme hyvännäköisen kaksilahkeisen kanssa numerot baarissa tavattuamme. Löysin hänet seuraavana päivänä myös facesta, mutten sekunttiakaan ajatellut tosissani lisääväni hänet kaveriksi. On niin inhottavaa, jos joku ei vastaakaan kaveripyyntöön (Viime kesän pari inhimillistä poika-kaverilisäystä kalvaa edelleen minun ja Lumikin mieltä!). No, pari päivää vierähti ja hupsista vain, hän lisäsikin minut kaveriksi! Olin tietysti yhtä hymyä ja vähän ajattelin, josko hän alkaisi myös juttelemaan minulle :) Niin ei kuitenkaan käynyt, mutta jostain kuvasta hän sentään tuli tykkäämään. Miksi jotkut sitten taas lisäävät näin kaveriksi muttei tee mitään muuta..? Haluavatko he vain seurata uusien tuttavien elämää ilman mitään keskusteluja, vai voisiko joku odottaa, että sinä tekisitkin tällä kertaa alotteen ja menisit itse puhumaan hänelle? :)

 Large
                                                                 kuvat weheartit.com

Kommentoikaa ihmeessä, jos teksti herätti teissä jotain ajatuksia. Tuntuuko teistäkin välillä, että se olet aina sinä joka tekee viimeisen siirron?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti