sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Instailua

Huhu...onpas taas ollut kauhea kiire ja stressi! Onneksi sentään muistaa välillä ottaa kuvia ja näitä instakuvia tulette näkemään nyt vähän useammin. Vappu tuli ja meni ja nyt on taas elämä palannut samaan tuttuun rutiiniin. Onneksi aurinko paistaa, sillä se piristää mukavasti, vaikka siitä ei nyt niin paljon pääse nauttimaan. En malta odottaa, että tämä kaikki stressi on ohi ja voi siirtyä "kesälomalle"!


Tässä olisi pieni katsaus lähi päivien tunnelmiin. Eilen illalla käytiin Adalmiinan kanssa satamassa lenkillä. Satama on meidän lempipaikkamme ja viime kesänä kävimme sielä useamman kerra viikossa kävelemässä :) Ala kuvissa näkyy hieman opiskeluhommia ja ihana hedelmäsalaatti Stockan herkkuosastolta. Hedelmäsalaati oli niin hyvää ja maksoi vain 1,95 €. Täytyy varmaan vähän useammin käydä tekemässä löytöjä ruokakaupasta. :)


Vappubrunssin asuna toimi niin ihanat pinkit housut ja balleriinat pääsi ensi kertaa tänä keväänä jalkaan. :) Somersbyn päärynäsiideri maistuu kesältä ja sopii hyvin lauantai-illan etkoiluihin. Jokaisen täytyy välillä saada vähän pizzaa. Tämä maistuvan näkönen pizza on meidän lähipizzeriasta haettu. Täytyy kyllä sanoa, että sieltä saa todella hyvää ja edullista ruokaa. Tällä hetkellä olen todella innostunut vihreistä housuistani, jotka tosin kuvassa näyttävät ihan harmailta. Ne sopivat tosi monien vaatteiden kanssa ja istuvat hyvin. Kyseiset housut on ostettu Cubuksesta.

Mukavaa Sunnuntaita ja juuri alkanutta toukokuuta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti