maanantai 20. toukokuuta 2013

Well Hello , Eric Saade !

 

Katsoitteko lauantai-iltana Euroviisuja? Itse katselin niitä kotisohvalta perinteiseen tapaan. Usein Euroviisuissa esiintyjissä vilahtelee myös mukavannäköisiä komistuksia, mutta tänä vuonna esiintyjäkaartissa kukaan ei oikein omaa silmääni miellyttänyt. No mutta puoliyön aikaan, aivan odottamatta, televisio ruudulle tupsahti tutun näköinen söpis parin vuoden takaa, nimittäin Eric Saade! Hän edusti Ruotsia pari vuotta sitten ja oli nyt pienissä juontopuuhissa. Mieskomeutta tuli siis ruutuun aivan yllättäin ja vähään aikaan en silmääni välttänytkään telkasta, jos vaikka Eric olisi tullut taas tarjoilemaan vähän silmänruokaa ;) Onneksi hänestä vielä pari vilausta näki yön mittaan!

Olin aivan unohtanut tämän ruotsalaisen tähtösen, mutta kun hänet viisuissa näin, käsitykseni täydellisen näköisestä poikaystävästä palasi taas mieleeni ;) Googlettaessani ihanaa Ericiä sieltä löytyi kuitenkin paljon kuvia, joissa hänellä oli sellainen hassu peikkotukka :D Se ei oikein ole mieleeni mutta tämä lauantaina ruudussa vilahtanut hieman lyhyempi hiusmalli oli oikein kiva! :)

 NOT-hiukset


HOT-hiukset


Voih, on se kyllä suloinen tapaus... mitä mieltä olette hiustyylistä muuten? :)
                                                             kuvat Googlesta

Eric Saade, can you marry me?!

Mitäs te tykkäätte, vai onko ollenkaan makuunne? :)

4 kommenttia:

  1. namnamnam :D<3

    + oon noista hiuksista samaa mieltä!

    VastaaPoista
  2. Todellakin nami!♥ Itekki täyty heti parantaa asentoa ja kattoa tarkemmin, kun Eric pomppas ruutuun ;D Ja hän heitti vielä vähä flirttiäkin naikkosten kanssa, en pistäs pahaks vaikka mullekki heittäs ;)

    VastaaPoista