tiistai 14. toukokuuta 2013

Täällä ollaan!

Hohoi, hengissä ollaan. Meistä ei ole nyt muutamaan päivään kuulunut, mutta tästä ei tule kuitenkaan tapa! :) Ei ole oikein ehtinyt tulla koneelle kirjoittelemaan mitään tänne blogiin, mutta tässä tulisi nyt jonkinlainen kuvapläjäys viime aikaisista tekemisistäni :)


Heh, on tullut vähän herkuteltua tässä.. siis vain vähän! Kaiken sorttista kakkua on tullut mussutettua näin äitienpäivän aikaan ja käytiin Lumikin kanssa myös herkuttelemassa yhden kunnon lenkin jälkeen Mäkin ihanilla suklaasundaylla! Kuuma suklaakastike kylmän jäätelön kanssa, ah!! Kunnon sporttimimmit käyvät tietysti lenkin jälkeen mäkkärin kautta vähän tankkaamassa, heheh! Onneksi näin ei kuitenkaan käy usein koska yleensä mäkkiä ei ole lähimaillakaan missä lenkkeilemme ;) Kesän grillikausikin on tullut avattua jo jokin aika sitten, ja kotona iskä on jo pari kertaa grillaillut, namsk! :) On se kesäruoka vaan niin hyvää, ihan odotan jo innolla millon voidaan syödä ekan kerran terassilla.


Herkuttelun vastapainoksi täytyy tietysti urheilla, ja nykyään mulla tulee vähän huono omatunto heti jos oon herkutellut vähän normaalia enemmän, ja silloin täytyykin suunnata lenkkipolulle! Myös rullistelu on heti lumien lähdettyä niin kivaa, kun ei oo pitkään aikaan päässyt rullailemaan :) Usein käydään siis tavallisen lenkkeilyn vastapainoksi myös rullailemassa, vähän vaihtelua! Ylärivin toka kuva on yhden lähijärvemme rannalta, jossa poikkesin yhdellä iltalenkilläni. Siellä oli niin ihanan rauhaisaa, ja aurinko oli juuri laskemassa puiden taakse! Kauaa en kuitenkaan kivellä istuskellut vaan jatkoin matkaani ettei tule kylmä. Tykkään kyllä lenkkeillä eniten juuri ilta-aikaan näin kesällä, koska päivällä auringon paahtaessa on vähän kuuma, mutta illalla on sellainen mukava tuleva hämy. Onneksi kuvien kaltaisia iltalenkkejä on varmasti vielä monia luvassa tänä vuonna! Mihin aikaan päivästä te tykkäätte lenkkeillä? :)

Heh, män kollaasin sanoma voisi olla, että jos ei kerran naamaa kuvailla niin kuvaillaan sitten jalkoja! :D


Sitten vähän sekalaisempaa sorttia. Pari kuvaa on aurinkoiselta päivälenkiltä satamasta, jossa on aina kesäisin niin kaunista... Siellä on niin mukava lenkkeillä ja viettää muutenkin aikaa tai käydä vaikka drinksulla, syödä jädeä tai mansikoita. Ylppäri kutsukortteja on myös väsätty ja vihdoin saatu valmiiksi. Nyt vain postiin niin talo täyttyy taas vieraista kesäkuun eka päivä. Jännää, kohtahan se jo on ja valkolakki painetaan päähän vihdoin! :) Seassa myös yksi randomkuva rautatieasemalta jossa odottelin junaa kotia kohti saapuvaksi :)

Mukavaa tiistaita kaikille! Myöhemmin tällä viikolla olisi luvassa muun muassa jonkinlaista silmänruokaa ja paljon mieskomeutta ;)



2 kommenttia: