lauantai 4. toukokuuta 2013

Nauru pidentää ikää

Oletteko ikinä käyneet katsomassa stand-up komiikkaa missään? :) Jos ette, niin suosittelen ehdottomasti joskus käymään, sillä siellä saa nauraa silmät vesille jos on hyvät koomikot! Kävin tällä viikolla Helsingissä katsomassa parin tunnin showta joka olikin oikein viihdyttävä. Paikan päällä oli kolme eri koomikkoa, joista Sami Hedberg oli ehdottomasti paras ja hauskin :) Shown aikana oli mukava myös nauttia kylmää herkullista juotavaa. Olin tosiaan ensimmäistä kertaa katsomassa stand-uppia ja vähän pelotti jos koomikot alkavat kyselemään tai keksimään juttuja itsestä. Olin kuullut että he aina ottavat katsomosta silmätikuksi joitakin ja muutenkin juttelevat paljon ihmisille. En kuitenkaan istunut ihan eturiveissä joista koomikot "piinasivat" eniten ihmisiä, joten vältyin kaikelta itseen kohdistuvalta ja sain nauraa rauhassa vain kaikelle! :)

Paikalle oli saapunut paljon myös pariskuntia - missäpä ei heitä olisikaan? Tällaiselle keikalle olisi kyllä ihan hauska mennä poikaystävän kanssa tai pienellä porukalla, ja monet vitsitkin liittyivät jotenkin parisuhteeseen. Ja miksei stand-up show sopisi myös treffeille tai tapailuvaiheeseen? Tosin itse en silloin ainakaan istahtaisi keikalla etupenkkeihin koska en haluaisi jakaa treffejäni koko yleisön kanssa :D Mutta treffeistä tulisi varmasti viihdyttävät jos kaipaa huumoria! :) Sanoinkin Lumikille, että sitten kun molemmilla on poikaystävät mennään yhdessä vähän nauramaan ;)


Oli kyllä tosi mukava, viihdyttävä ja rentouttava ilta! Suosittelen kaikille stand-uppia lämpimästi, menkää vähän naureskelemaan ja unohtakaa muut asiat :)

2 kommenttia:

  1. Voi olispa joskus kiva päästä kattomaan Sami Hedbergiä livenä! Oon niin monesti nauranu vedet silmissä Hedbergin youtube-videoille, että voin vaan kuvitella kuinka hauskaa olis olla kattomassa show'ta paikanpäällä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo se oli kyl tosi hyvä!! :D kannattaa mennä joskus, eikä noi keikat kauheen kalliitakaan oo! :) mulla maksoi opiskelijakortilla 14e :)

      Poista