perjantai 10. toukokuuta 2013

Pelkkiä pariskuntia...

Kevät on ihastumisen ja pariskuntien aikaa. Oletteko huomanneet kuinka facebook täyttyy aina keväisin lukuisista parisude-päivityksistä? Mukavaahan se on, että ihmiset löytävät itselleen sen puuttuvan palasen, mutta kyllä se pistää vähän hermot kireällä kun niitä päivityksiä tulee ovista ja ikkunoista... Jos hyvin käy tulee vuoden päästä sitten vuosipäivä-päivityksiä ja söpöily kuvia.

Large
                                                          Kuva weheartit.com

Olemme tehneet Adalmiinan kanssa huomioita, että parien löytäminen ei rajoitu vain ihmisiin. Myös eläimet löytävät toisensa ja kun kävelet yksin hieman masentuneena näät miljoona eläinparia ihmisparien lisäksi. Huvittavin tapaus oli noin pari vuotta sitten kun lähdin yksin koulusta, niin koulun edessä pienessä vesilätäkössä keskellä kaupunkia uiskenteli sorsapariskunta. Olin niin pölmistynyt tuosta näystä, joten otin siitä kuvan ja täällä se on teidän nähtävillä. Nyt kun olen liikkunut paljon junalla olen matkalla huomannut jo useamman kerran joutsenparin, joka rinnakkain oleilee pienellä kostealla pellolla, how sweet!


Eläimistä palatakseni takaisin ihmisiin niin näitä vasta rakastuneita pareja näkee keväisin myös livenä. He eivät voi olla irti toisistaan vaan kädestä pitää pitää kiinni kaikkialla ja pusutelee aina kun on mahdollista. Voin sanoa, että tunnelma junassa kun vastapäätä istuu tälläinen pariskunta voi olla hieman vaivaannuttava. Ei julkisissa rakkaudenosoituksissa mitään vikaa ole, mutta voisi silti miettiä myös muita ihmisiä ja varsinkin vastapäätä ja vieressä istuvia ihmisiä. :)

Onko teillä kokemusta tällaisesta keväisistä pareista? :) Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti