maanantai 2. joulukuuta 2013

Pikkujouluilua

Lauantaina oli tämän vuoden toiset pikkujouluni. Ilta alkoi perinteisesti ravintolassa safkaamalla ja samalla aloitellen jatkoa varten. Ravintolasta alkoi olla jo vähän kiirus pois, kun kaikki odottivat baareissa kiertelyä ja juominkeja. Olin ulkona porukassa, jossa en yleensä ole ulkona. Kaikki tilailivat juomia ahkerasti ja siinä samassa minäkin.. Ensimmäinen baarikohteemme oli paikka, jossa ikärajakin on jotain k24, mutta sisään pääsi kyllä helposti tällainen 19-vuotias tyttönenkin... Poket näyttivät vain hymyilevän ja olevan tyytyväisiä, kun kyseiseen baariin asteli vähän nuorempaakin sakkia. Sisällä huomasin, että suurin osa oli vanhoja parrakkaita äijiä, sekä keski-ikäisiä naisia humputtelemassa. Jes, aivan oikea paikka siis. Onneksi kyseisessä paikassa ei tarvinnut viipyä kuin yksien juomien ajan ja katsella aikuisten noloa huojuntaa, joten lähdimme jatkamaan toiseen "alottelupaikkaan".



Seuraavassa etapissamme tilasimme porukalla ämpärin suun kostukkeeksi. Ämpärin lipitettyämme lähdimme etsimään seuraavaa jatkopaikkaa ja päädyimme taas vaihteeksi vähän hiljaisempaan mestaan, jossa kaikki asiakkaat olivat aikuisia. Tässä paikassa istuskellessani ja pahaa valkkaria juodessani ajattelin vain, että mitäs jos lähtisin jo hyvissä ajoin seuraavalla bussilla himaan. En olisi kyllä kehdannut vielä silloin lähteä ja mielessäkin siinsi paremmat bileet illan lopettamiseksi ;) Onneksi en lähtenytkään.


Viimeiseksi päädyimme sitten vakkaripaikkaani, jossa en kylläkään ollut nyt moneen viikonloppuun edes vieraillut. Meitä oli jäljellä suuresta porukasta vain muutama, me nuorimmat ja virkeimmät jaksoimme vielä jatkaa bileitä. Ja silloin ne kyllä vasta alkoivatkin! Heti kun astuin sisään ja kuulin menevän musiikin ja näin täpötäyden tanssilattian, tiesin että olimme tulleet päättämään illan oikeaan paikkaan!

Jalat veivät meidät tanssilattialle, kun tykit bilebiisit raikasivat. Siellä viihdyinkin koko illan. Heti tanssilattian syöverehin päästyäni bongasin vieressäni tanssimassa kaksi suunilleen ikäistäni jätkää. Toinen heistä ei kyllä jäänyt millään mieleeni, kun silmäni viihtyivät sen toisen komistuksen kimpussa. Meni varmaan 5 sekunttia siitä kun näin hänet ekaa kertaa siihen, kun jo tanssimme yhdessä. Tällä kertaa ei siis ollut sitä monia kymmeniäkin minuutteja kestävä silmäpeliä! :D Voi että miten ihana tämä tyyppi olikaan. Pitkästä aikaa joku, joka jutteli mukavasti ja oli samantyylinen, pyysi myös oma-aloitteisesti puhelinnumeroani, huhhuh! :) Illan päätteeksi hän vielä antoi muutaman suukonkin pehmeine huulineen... :)


Seuraavana päivänä minua odottikin pommi. Tämä viime yön hyvännäköinen tanssittaja oli myös instagrammissa ja oli tykännyt kuvastani. Menin tsekkailemaan hänen kuviaan ja löysin jotakin odottamatonta. Kuvista paljastui, että hän seurusteli, ja oli vieläpä seurustellut aika pitkäänkin vuosipäivä päivityksistä paljastuen... Onneksi en ollut odottanut mitään maata mullistavaa tapahtuvan baari-illan jälkeenkään, koska on alkanut jo tottua siihen, että ei baarista ketään löydä. En siis ollut kauhean harmissani, vaikka mokoma pistikin ajatukset pyörimään ja ärsytti suunnattomasti. Lähinnä kummastuttaa, miten kyseinen jätkä uskalsi tanssia niin läheisesti kanssani ja vieläpä kavereidensa luultavasti nähden pussaillakin keskellä tanssilattiaa... En ihmetteli yhtään, jos tyttöystävä saisi jostakin tietää. Minä en ainakaan todellakaan voinut tietää, että hän ei olekkaan ihan vapailla markkinoilla. Alkoi tuntua, että olin jätkälle vain "mitä tapahtuu pikkujouluissa, pysyy siellä"-tyttö. TälläKÄÄN kertaa ei siis käynyt hyvä munkki, vaikka illalla siltä tuntuikin :D En jaksa enää harmitella asiaa, vaan aion muistella iltaa vain hymyissä suin. Joka baari-ilta kun ei kuitenkaan mukavaisia tapaa... Vielä kuitenkin taidan todeta, että sellaisia sikoja ne jätkät vaan on. Aina ei varatut miehet ole varattuja baarissa vaan antavat virran viedä mukanaan...


Ootteko te viettäneet jo pikkujouluja? :)

2 kommenttia:

  1. Ai että kun pisti itteäki ärsyttämään tommonen tyyppi! Toivottavasti ei omalle kohralle tuu koskaan käymään noin, etenkään siinä petetyn tyttöystävän roolissa.
    Pisti muuten mietityttämään tuokin, että jos kundi oli tykänny seuraavana päivänä(kö?) sun kuvasta, niin ei ilmeisesti ainakaan paljoa kaduta tai voi humalan piikkiin laittaa jos vielä aamullakin voi kevein mielin tykkäillä :o
    kaikenlaisia sitä tältäki planeetalta löytyy :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ihan kamalaa, että jotkut on tommosia... ;(
      Itseasiassa se tykkäsi mun instakuvasta jo aamuyöllä, joten voi sen ehkä humalan piikkiinkin laittaa. Toisaalta, se jätkä ei vaikuttanut mitenkään erityisen humalaiselta edes... Huoh!!

      Poista