sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukuiset treffit

Joulukuussa olisi ihana mennä treffeille. Treffeihin voisi kuulua ensin pieni kävely kohti "määränpäätä" lumihiutaleiden hiutaillessa ja lumen narskuessa jalkojenne alla. Kaikkialla olisi sellainen kaunis kerros lunta, ja ilta olisi ehkä pimenevässä sinisen hetken saattelemana.
 
By:melissa Vazquez<3
 Sitten voisi mennä johonkin söpöön kahvilaan nauttimaan vähän lämmintä juomaa. Joissain kahviloissa myydään näin joulun alla joulukahveja ja muita joulu-nimisiä juomia. Sellainen olisi juuri nappi valinta ihastuksen kanssa höpötellyyn tunnelmallisessa kahvilassa joulukuisena iltana. <3

..
kuvat weheartit.com
 
Jos sinulla on poikaystävä tai olet tapaillut jotain mukavaa tyyppiä, kannattaa toteuttaa tällainen ihana hyvänmielinen treffi-ilta. Ja jos treffiseuraa ei vielä ole, vielä ehtii pyytää jotain kiinnostavaa poikaa treffeille. Olisi aivan ihana toteuttaa tämänkaltaiset treffit! :) Tuntuu, että treffeillä näin joulun alla voisi olla muita vuodenaikoja enemmän taikaa, joka antaisi potkua treffeihin ;)
 
Eilen tätä postausta valmiiksi kirjoittaessani en vielä osannut aavistaa, että voisin joulukuisille treffeille itsekin päästä. Eilen tapasin kuitenkin kivan kaksilahkeisen, ja ensiviikolle on jo alustavasti sovittu treffitkin! Eilisestä bileillasta lisää myöhemmin ;)
 
Rentoa sunnuntaita <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti