perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulu höpötystä

Olen jouluihminen. Olen huomannut parina viime vuotena ostaneeni ensimmäiset joululahjat jo hyvissä ajoin loka-marraskuussa. Viimeiset lahjukset jäävät kuitenkin joulukuun puolelle, ihan niin tehokas en vielä ole ollut :D Tänä vuonna hankin ensimmäisen lahjan nettitilauksen lomassa jo syys-lokakuun vaihteessa, hahah! Lahjojen paketointi on kyllä mitä mukavinta puuhaa.. En pysty pitämään lahjoja kauaa paketoimattomina, vaan sormet syyhyävät jo päästä rapistelemaan pakettien kanssa omassa huoneessa tunnelmavalaistuksessa!


Ihanaa, kohta pääsee ilahduttamaan läheisiä hankkimillaan lahjoilla! <3 Tosin olen kaupoilla ollessa saattanut hankkia itsellenikin muutaman jutun, "joululahja"-nimikkeellä. Se on hyvä tekosyy ostaa myös jotain mukavaa itselle ;) Pakettiin en niitä kuitenkaan ole pistänyt. Ostin muun muassa ihanan uuden laukun Hennesiltä, tulevia ensivuoden opiskelujakin silmällä pitäen! Pari päivää sitten ilahdutin itseäni ostamalla uuden treenitopin Ginasta, mitä olin jo hetken aikaa ihastellut. Ginassa on vähän ärsyttävää se, että topeista myös koko XS on usein aika löysä.


Olen myös saanut jo yhden lahjan, se ei tosin ollut varsinainen joululahja. Yksi sukulaiseni pitää aina huolen, että jalat ja kädet pysyvät lämpöisinä paukkupakkasillakin. Tässä ihanat uudet lapaset, jotka sain! :)


Joulu on kyllä niiiin ihanaa aikaa. Tänä vuonna odotan tosin enemmän kuin koskaan ennen niitä muutamia vapaapäiviä, jotka joulun vuoksi tulee vapaaksi. Kouluaikoina tuntui, ettei edes kahden viikon joululoma riittänyt. Nyt en voisi kuin vain haaveilla sellaisesta luksuksesta. Onneksi tänä jouluna on kuitenkin muutama vapaapäivä, jolloin ehtii relaamaan kotona ollen ja nautiskellen :) Lisäksi vesi tulee jo kielelle, kun mietin niitä taivaallisia jouluruokia, joita pian saan mahan täydeltä! Monet nuoret eivät nykyään tykkää jouluruuista, mutta itse en voisi kuvitellakaan joulua ilman sille ominaisia ruokia... Jouluruuat ovat juuri siksi hyviä, että niitä saa vain jouluna sen pari päivää, ja sitten koko vuoden voi taas syödä kaikkea muuta! :D


Mukavaa joulun odotusta ja hyvää itsenäisyyspäivää vielä <3

2 kommenttia:

  1. Joulun aika on kyllä vuoden parasta aikaa <3 täynnä iloa ja rakkautta, ei voi olla tykkäämättä :)
    mukavaa joulunodotusta teillekin! :3 ♥

    VastaaPoista