perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulufriikin intoilua

Ihan kohta on joulu. Enää kaksi viikonloppua, ja sitten on aatonaatto. Joulu on niin kaunista ja ihanaa aikaa, mutta kun se on ohi, on mukava jatkaa kohti kevättä ja unohtaa jouluhöpsötys. Joulukuvia on ihana ottaa ja katsella weheartitistä, se tuo vain entistä enemmän joulumieltä ja fiilistä!

(1) Ulubione | Tumblr

Unelmani olisi koristella kuusi vain yhdellä tai kahdella eri värillä ja kaikki pallot olisivat todella kauniita ja koristeellisia. Hopeiset pallot joita kuvassakin näkyy, on niin nättejä <3

(1) Ulubione | Tumblr

Kuumat juotavat ovat erityisesti jouluaikaan ihania ja silloin juon niitä itsekin enemmän. Glögiä, kaakaota, jopa erilaisia kahveja, nam! :)

Untitled
 
Kotona on niin kaunista ja ihanaa tunnelmoida, kun vain joulukuusi toimii ainoana valaistuksena tuikkivine valoineen :)
 
(1) Tumblr
 
Piparit kuuluvat jouluun ja pipareiden leipominen ja koristeleminen on ehdoton must-juttu joulukuussa. Itse tykkään erityisesti koristelusta. Pipareita jää kuitenkin aina yli ja itsekkään en niitä montaa välitä syödä, ne on niin tavallisia! :D Mutta kuuluu silti jouluun.
 
Новости
 
Ihana lumiukko <3 Lapsena lumiukkosia tuli pyöriteltyä yksi jos toinenkin. Voi kun vieläkin jaksaisi väsätä kaunin ja söpön lumiukkosen koristamaan pihaa vaikkapa jouluksi, haha! :)
  
Untitled
 
Kumpa osaisin ottaa itsekin tällaisia kauniin taiteellisia "valo" kuvia... :)
 
Christmas gold
 
Kauniit lahjapaketit, kumpa saisin omistakin väkerryksistä tämän kuvan kaltaisia! Olisin halunnut tehdä tänä jouluna paketteja voimapaperista, se sellainen ruskea vähän paksumpi paperi, tiedättekö? En kuitenkaan oikein osaa (lue: jaksa) hankkia sellaista ja malttamattomana olen mennyt kaikki ostamani lahjat jo paketoimaankin niihin tavanomaisiin joululahjapapereihin, joten... väliäkö sillä sitten enää! Ehkä ensi joulun missioksi se siis, jos vielä miellyttää silmää ;)
 
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille ! :)
 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥ Joulu on kyllä tullut niin kiireellä, ettei oo vielä eres täysin tajunnu, että ihan pian on joulu!

    VastaaPoista