torstai 5. joulukuuta 2013

Miehiä, miehiä, miehiä

Tässä toivepostauksena vähän kokoamiani hotteja miehiä, niin julkkiksia kuin sitten ihan randomeitakin ;) On se kyllä aina niin mukava näitäkin etsiskellä netin syövereistä. Kaikkein kivointa kuitenkin on, kun näkee tällaisia hottiksia livenä täällä omassa kotikaupungissa: kuntosalilla melkein joka kerta, baareissa, kaupungilla käppäilemässä tai vaikka työpaikalla.


Lempparini Channing Tatum. Hänessä ei ole sitten mitään vikaa. Voiko kellään olla oikeasti noin täydellisen ihanat kasvot? Polvet menisi varmaan alta jos tommoiset kasvot katselisi itseä! Hahah, meidän kuntosalilla yksi mies muistuttaa ihan Channingia! Nopeasti kun katsoo ainakin :D


Zac Efronkin on miehistynyt niistä High School Musical vuosista. Silloinkin Zacia tuli jo ihasteltua, mutta nyt kun katsoo vanhoja kuvia, niin olipa se pikkupoika silloin! ;) Nykyään kuitenkin aikamoinen, mukavainen... :)


Tää One Directionin Liam Paynekin on kyllä aika ihanan näköinen tyyppi. Aluksi olin ihan sulaa vahaa Zayn Malikista, mutta ehkä hänen tyttöystävänsä ja kihlauksensa on saanut kelkkani hieman kääntymään Liamiin... ;) Jotenkin koiranpentumaisen söpö tämä Liam?! :)

 
 
Jäätävän komea Austin Butler mm. Carrien päiväkirjoista. Aina yhtä rujon miehekäs Bradley Cooper... Tyylikkään komea Kim Cesarion. Sekä tietenkin liian-komea-heteroksi Tom Daley. Huhhuh, kun kuulin, että Tomilla onkin poikaystävä. On siinä kyllä oikea onnenpekka se, joka Tomin on lumonnut! :)
 

No mutta ketäs nämä sitten ovat? Siinäpä on hyvä kysymys. Nämä ovat randomeita komistuksia, jotka bongasin! En panisi pahakseni, jos festareilla tai kuntosalilla tulisi tollaisia hottiksia vastaan! :)



Oi ei <3

Jee, huomenna on kaikilla vapaa päivä ja monilla pitkä viikonloppu tiedossa, kuten myös minulla! Normaalisti 5 päivää viikossa töitä tekevänä tämä kolmen päivän viikonloppu on kyllä yhtä juhlaa <3 Ihanaa, vihdoinkin pari iltaa aikaa ain rentoutua, yhden voi sitten taas pyhittää biletyksellekkin ;)

2 kommenttia:

  1. Hih.. kiva, että toteutitte tän näin nopeasti :) Ja mun suosikki oli ehdottomasti Austin Butler! Niin komea ja Carrien päiväkirjoissakin kunnon herrasmies ;) Löytyispä tollasia komistuksia täältäkin :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, innostun äkkiä kun tulee ehdotuksia! :) Niin se on kyllä ihana!! :)

      Poista