maanantai 30. joulukuuta 2013

Every road comes to its end

Vuosi on lopuillaan ja koko vuoden päivät on tullut touhuttua tämän blogin kanssa. Suurimmaksi osaksi on ollut intoa kirjoitella juttuja ja antaa vinkkejä, mutta välillä on on ollut myös peukalo keskellä kämmentä, että mitäköhän sitä menisi postailemaan. Usein täällä on postailtu kuitenkin hymyssä suin ja välillä jopa vedet silmissä, kun on kirjoiteltu jotakin hauskaa miehiin liittyvää juttua :D Tämän vuoden muistan ehdottomasti myös tästä blogista! :)

Mulla on ollut nyt ongelmia tän bloggerin kanssa enkä joinain päivinä päässyt julkaisemaan postauksia, kun kone ilmoitti jostain viasta... Silloin koko postaukset hävisi jolloin meinasi kyllä päreet palaa... :D Niinpä keskityin nauttimaan joulusta perheen, sukulaisten ja ystävien kesken ja unohdin koko blogin jouluajaksi :) Samalla päässäni alkoi muhia ajatus, josko aloittaisi uuden vuoden ilman tätä blogitouhua. Ei tästä sinänsä stressiä ole ollut että pitäisi tulla kirjoittelemaan, mutta kuitenkin olen kokenut sen jonkinlaisena velvollisuutena, että tänne ajoittain tulen jotain päivittelemään, koska musta on vähän hölmöä jos pitää blogia, ja sitten ihan ilmoittamatta häviää vaikka moneksi kuukaudeksi. Niinpä tein päätöksen, että vuoden 2014 vaihtuessa en tule tänne enää postailemaan, mutta blogi jää ainakin toistaiseksi elämään tänne internetin ihmeelliseen maailmaan. Ajankohtanakin tämä päätös ja "uusi vuosi ja uudet kujeet" tuntui oikealta päätökseltä.Mutta blogin täällä toistaiseksi säilyessä, voihan joku saada tänne eksyessään vinkkejäkin omaan elämään! :)

Osa on saattanut huomata, että meistä kahdesta tämän blogin pitäjästä vain minä olen postaillut säännöllisesti syksystä tähän päivään. Lumikki ei ole tuntenut enää vetoa tulla kirjoittelemaan tänne blogiin, joten miksi sitä nyt pakosta tulisi mitään juttua vääntämään :) Kyllähän kaikki varmaan tietää sen tunteen, ettei millään saa itsestä mitään irti vaikkapa juuri kirjoittaessa, jolloin sitä juttua ei yksinkertaisesti synny. Silloin on kyllä ihan hyvä jättää asia sikseen, jos homma ei toimi! :)

Nyt haluankin toivottaa teille kaikille lukijoille oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta 2014! Toteuttakaa unelmianne ja muistakaa joka päivä elää täysillä ja hetkessä. Vuodesta 2014 voi tulla ihana ja kenties myös rakkauden täyteinen vuosi! <3

New year's eve
                                                                 weheartit.com

9 kommenttia:

  1. Voi ei, harmi kuulla! :( toisaalta ymmärrän kyllä teitä, eihän sekään oo hyvä, että väkisin rupeaa postaamaan! mutta teidän blogi erottui niin hyvin edukseen muista blogeista, ja aina mielenkiinnolla avasin uuden postauksen, että kyllä tämä väkisinki pistää harmittamaan :(

    kiitos kumminkin kaikista niistä vinkeistä, joita oon teiltä ja teidän blogin kautta saanut! <3 jään odottelemaan, josko teistä vielä joku päivä kuuluisi jotain.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että ollaan tän blogin välityksellä voitu antaa vinkkejä ja että oot tykännyt lukea niitä! :) Sun kommentitkin on aina ollut niin piristäviä, ja yhtä mielenkiinnolla ja hymyssä suin mekin sun kommentteja ollaan luettu kun sä meidän postauksia! :) Ja ken tietää, jos joku päivä joku postaus tänne vielä pamahtaakin ;) Ihanaa uutta vuotta Suvi <3

      Poista
  2. höh :/ tää oli mun lempiblogi! tää erottui joukosta, ja ihme kun teillä ei enempää ole lukijoita tms! sain aina kiksejä itsekkin kun noita postauksia luin ja muistan monet kerrat kun niille nauroin mitä jätkät ovat sillä ja tällä kertaa tehneet, ja otin vinkkejä itselleni :) jään todellakin kaipaamaan tätä blogia, tämän blogin uusi postaus oli aina päivän piristys! :) toivotan teille kumminkin hyvää jatkoa, ja kiitos tästä blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan ihanasta kommentista <3 En voi edes uskoa, että ollaan saatu piristettyä sun ja muiden lukijoiden päiviä niin paljon meidän postauksilla! :) Kiitos, ja hyvää jatkoa sinullekkin!! :))

      Poista
  3. Eikä! Mun tulee hirmusen ikävä tätä blogia. Sain vinkkejä ja tää erottui edukseen! Mä salaa toivon, että joskus saisitte uuden kipinän bloggaamista kohtaan ja vielä palaisitte blogimaailmaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sielläkin on ollut vinkeille tarvetta! :) Ja eihän siitä paluusta ikinä tiedä, never say never ;)

      Poista
  4. äää tulkaa jo takaisiin :---(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä jotain pientä päivitystä blogin puolellekin saattaa tulla, sillä nyt meille on tapahtunut kaikenlaista uutta ja jännää:D Olen unohtanut blogin tämän parin kuukauden aikana, mutta tänään ekaa kertaa kävi mielessä, että nythän olisi taas vaikka jotain kerrottavaakin ;)

      Poista
  5. mwäää en malta oottaa :-)

    VastaaPoista