sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Voi herran jestas...

Meidän perjantai-illan juhlimisyritys oli täysi fiasko...Kotoa lähdimme ihan hyvissä fiiliksissä ja oli kiva pitkästä aikaa käydä vähän ulkona. Sadekin oli juuri sopivasti lakannut ja astelimme baarin oville. Yleensä vähän tympeä poke päästi meidät suoraan sisälle ja olimme vähän yllättyneitä, mutta iloisesti yllättyneitä. Fiilis oli vielä hyvä. Kun saavuimme narikkaan ja olimme laittamassa takimme samaan muovipussiin niin narikantyöntekijä ei sitä sallinutkaan vaan jouduimme ottamaan omat narikat...Aivan käsittämätöntä, sillä kesällä ei ole pakko ottaa narikkaa edes! Olemme aina kaikkialla tehneet näin, mutta tällä kertaa työntekijä ei sitä suvainnut! Taitaa olla pulaa paikalla rahasta....Tämä latisti jo ensimmäisen kerran tunnelmaa.

Unicorn | Demi.fi

Kun astuimme sisään ei ihmisiä ollut juuri lainkaan. Emme löytäneet ketään oman tyylistä seuraa, sillä kaikki vähäiset pojat olivat ihan kammotuksia. Kaksi poikaa oli ihan normaalin oloisia, mutta he kävivät vähän väliä tupakalla. He lisäksi valtasivat tanssilattian isoilla mooveillaan, mutta kai he osasivat ihan taitavasti tanssia. Onneksi tällä kertaa ei sen kauheampia tyyppejä tullut iskemään vaan osa tyytyi vain kyyläilemään kauempaa tai yksi seurue kyllä yritti saada meitä pöytäänsä, mutta epäonnistuivat.

Young, wild and free | via Tumblr
Kuvat weheartit.com

Kotiin taisimme lähteä jo yhden jälkeen, sillä meno oli niin surkea. Paikalla oli ehkä 50 ihmistä ja tanssilattia huusi tyhjyyttään. Suutuimme niin paljon, ettemme aio vähään aikaa käydä siellä. Päätimme, että jos haluamme mennä kunnon bileisiin on suunnaksi otettava Helsinki! Siellä ainakin riittää menoa ja ihmisiä! Autolle kävellessämme törmäsimme kahteen vieraspaikkakuntalaisiin jätkiin, jotka kyselivät meiltä, missä täällä on menoa. Siinä vähän aikaa rupateltuamme lähdimme sitten kotia kohti ja toivottavasti kyseiset tyypit löysivät jotain tekemistä.

Täytyy kyllä sanoa, että oli maaaaaaailman tylsin baarireissu...Katsoimme vaan instasta ilikeboysdailyn komeita kuvia kun ei paikan päältä löytynyt hottiksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti