tiistai 4. kesäkuuta 2013

Shortsien metsästystä

Tänään kiersin varmaan kaikki keskustan kaupat etsiskellen täydellisiä farkkushortseja. Nyt lämpimien ilmojen tullen on pitänyt kaivaa taas lyhyempiä housuja jalkaan, eikä minulla oikein ole hyviä shortseja viime kesältä. Huonoja kyllä löytyy, sillä muutamat ovat huonon mallisia ja kävellessä ne nousevat ja peppu vilkkuu. Noloa... enää en halua esitellä pakaroitani ainakaan uimarantoja pidemmällä, joten oli ehdottomasti aika metsästää uudet pöksyt! Se ei kuitenkaan ollutkaan mikään helppo nakki...

Soviteltuani ja ähkittyäni jalkaani varmaan 20 eri shortsit, meinasin jo melkein luovuttaa.. Ihan ok-vaihtoehtoja oli kyllä löytynyt, muttei yhtäkään shortsiparia, joka olisi täyttänyt kaikki kriteerini. Etsin vaaleita, takapuolen kunnolla myös kävellessä peittäviä, hieman kuluneita shortseja. Liian revityistä shortseista en kuitenkaan pidä, joita niitäkin löytyi kaupoista aika paljon. Onneksi löysin lopulta Vilasta vaaleat ja hyvänmalliset, sekä myös kohtuuhintaiset Piecesin shortsit!! Kulutusjälkiä niissä ei ole, mutta nyt on onneksi edes yhdet kunnon kesäpöksyt, niitä kun näillä ilmoilla tulee tarvitsemaan! Kesän aikana ehtii sitten ehkä vielä tähyilemään lisää shortseja kokoelmiin, jos vaikka ensin yrittäisi päästä eroon niistä vanhoista :)

Oletteko te huomanneet, että melkein kaikki kaupoissa myytävät shortsit ovat sen mallisia, että ne nousevat jonkin verran liikkuessa? Se on niin inhottavaa ja aina kesän tullen ongelma tulee taas ajankohtaiseksi. Ajoissa keväällä kun shortseja ilmaantuu, en ikinä jaksa niitä sovitella koska on vielä niin kylmä. Ajattelen että kyllä niitä shortseja kesälläkin löytyy! Kannattaisi kyllä jo ajoissa alkaa metsästämään täydellisiä shortsipareja, jos sellaiset tulisikin vaikka vastaan jo silloin maalis-huhtikuussa! :)

Tässä vähän nettikaupoista valitsemiani ihania farkkushortseja :)

H&M, 19,90e.
 
H&M, 24,95e
 
 
Zara, 59,95e
 
Lindex, 29,95e
 
Nelly, 48,95e
 
Mukavaa tiistai-iltaa! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti