perjantai 14. kesäkuuta 2013

VAPAUS !

Nyt alkoi viimein minullakin kesä ja loma! Keskiviikkona tuli loppuhuipennus koko kevään kestäneelle lukemisella ja kotona oleilemiselle. Valintakoe oli tosi vaikea, vaikka luin monta tuntia päivässä ja valmistauduin huolella...Taitaa tästä tulla sittenkin välivuosi ja uusi yritys ensi vuonna. :/ Sisuuntuneena kävin jo lainaamassa yliopistokirjallisuutta ja niitä lukiessa odottelen sisälle pääsyä. :)

i believe in wishes | via Tumblr

Tänä iltana lähdetään Adalmiinan kanssa laittamaan jalalla koreasti kaupungin yöhön ja tällä kertaa ollaankin ihan kahdestaa menossa. Tarkoituksemme on löytää mukavaa juttuseuraa tai jopa seuraa vähän pitemmäksi aikaa, mutta sen näkee sitten. ;) Olen nykyään vähän kyllästynyt käymään baareilemassa, sillä tarjonta on tosi huono! Päätarkoitukseni kuitenkin on nauttia vihdoinkin kesästä ja vapaasta tunteesta kun ei tarvitse koko aikaa miettiä lukemisia. Nyt alankin sitten stressaamaan mistä löydän töitä loppu vuodeksi jos yliopiston ovet eivät vielä aukea...

! | via Tumblr
Kuvat weheartit.com

Tällä ajalla, jolloin en ole kauheasti kirjoitellut on sattunut kaikenlaisia huvittavia kommelluksia, joista kerron pian. ;) Oikein ihanaa viikonloppua, vaikka sää ainakaan täällä päin ei ole parhain! :)

2 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja, että pääsisit opiskelemaan sinne minne hait! :)

    VastaaPoista