tiistai 25. kesäkuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset

Nyt on koittanut taas paluu arkeen ja juhannus juhlittu. Juhannusta vietettii aika rauhallisissa tunnelmissa. Perjantaina menimme katsomaan kaupungin kokkoa satamaan. Mukaan otimme pullon kuohuvaa, ihanaa mutakakkua ja kesäisiä herkkuja. Ilma oli ihana ja paikalla oli paljon muitakin ihmisiä. Lauantaina alkoi juhannus herkut painaa jo mahassa, joten suuntasimme taas satamaan, mutta tällä kertaa menimme lenkille. Ihan mukava juhannus tuli vietettyä, mutta ensi vuonna olisi kiva lähteä pienellä porukalla jonnekkin mökille. Juuri oman poikkiksen kanssa mökille meno olisi aivan parasta tai jopa yhteinen ulkomaanmatka.

TIDSTJUVEN -

Sunnuntaina suuntasimme heti kauppojen avauduttua alennusmyynteihin. Oli ihana käydä hypistelemässä vaatteita ja tulihan sitä taas osteltua kaikenlaista. Täytyy myöntää, että ehkä vähän riehaannuimme ja ostelimme vaikka mitä! Yhteensä meillä meni yli 100 euroa, vaikka aluksi ajattelin ettei kauheasti ostelisi. Hyvähän se on välillä törsätä ja ostaa kivoja vaatteita. Alennusmyynnit eivät ehkä jää tähän vaan kaupoissa tulee vielä pyörittyä.

Chanel & Gucci.♔ | via Tumblr

Tällä viikolla helteet onneksi taas tulevat ja voi löhöillä auringossa. Olisi myös kiva käydä maauimalassa uimassa, sillä uima-allassa on iso ja vesi on mukavan lämmintä. Loppu viikolla pääsemme vähän juhlimaan, sillä hyvä ystävämme täyttää vuosia. Tarkoituksena olisi laittaa juhlamekot päälle ja viettää aikaa yhdessä. Joku päivä tulee vähän materiaalia pikku kesäreissustamme ja oikein aurinkoista viikkoa! :)

What Girls Like' | via Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti