torstai 27. kesäkuuta 2013

Sinkkubileet

Toissapäivänä huomattiin Lumikin kanssa että kotikaupunkimme baarissa olisi lauantaina tulossa sinkkubileet :D Hieman naureskellen mietimme että se olisi kyllä meidän paikka, mutta aika epäileviä olemme sen suhteen, että sieltä sitten jonkun löytäisi :D Olen aivan varma että paikka huutaa tyhjyyttään parina ensimmäisenä aukiolotuntina, sillä viime aikoina siellä ei ole muutenkaan ollut mitään väkipaljoutta... :( Kymmenen ja kahdentoista välillä siellä olisi varmasti vain jotain junttimiehiä ja ällötyksiä, jotka tulisivat sitten puhumaan seuran toivossa. Voin vain kuvitella miesten katseet ja kuinka hyppelisimme karkuun kammotuksia Lumikin kanssa, koska kyseessä olisi oikein kunnon seuran etsintä ja tavallisinakin iltoina ällötyksiä riittää! Myöhemmin yöllä paikka varmasti täyttyisi mutta silloin bilettämään tulisi normaali bilekansa, eikä kaikki varmasti olisi edes huomannut mikä on illan teema :)

 like if you're single :) | via Facebook

Kaiken huippu oli kun huomasimme, että illalla baariin mennessä voi pyytää lipunmyyjältä rannekkeen, jonka tarkoitus on kertoa että olet sinkku! :D Hahah, en ikinä kehtaisi ainakaan sellaista pyytää, jotenkin vaan tulisi sellainen olo että olisi oikein epätoivoinen kun menee sinkkubileisiin ja haluaa rannekkeenkin kertoakseen statuksestaan. Rannekehan on kyllä hyvä keksintö ja varmasti hoitaa asiansa, eli sinkut tunnistavat toisensa, mutta musta tuntuu että siellä baarissa rannekkeita käyttää lähinnä ällötykset ja täysin eri tyyliset miehet. Olemme myös Lumikin kanssa joskus pähkäilleet, että ranneke systeemi olisi hyvä ihan normaaleinakin iltoina jos kaikkien pitäisi sitä käyttää, mutta toisaalta se olisi vähän huvittavaa olla aina oikein ilmoittamassa näkyvästi kaikille omaa suhdetilannettaan! Mitä mieltä te olette tästä systeemistä? :)

Tumblr

Aika vaihtelevia mielipiteitä näistä bileistä, mutta kaiken kaikkiaan, olisi tosi mielenkiintoista käydä bileissä katsomassa mikä meno siellä oikeasti on! Onko paikan päälle eksynyt vain epätoivoisia miehiä, ja niitä samoja hemmoja, jotka eivät ennenkään ole saanut päitämme kääntymään, vaiko vain rakkauden hakuisia naisia mutta ei miehiä mailla eikä halmein, vai voisiko paikalla olla myös kunnon kesäkolleja? Itse epäilen jälkimmäistä todella paljon, mutta eihän sitä ikinä tiedä, joten ainakin kärpäsenä katossa olisi kiva olla lauantaina! Toisaalta, jos lauantaina haluaa bilettää täällä, kunnon bilekansa eksyy kyseiseen paikkaan, joten eiköhän myöhäisyöllä ala mukavaisiakin olla ;) Olisi myös hauska seurata, päätyykö useampi pari sohvalle supattelemaan toisilleen vai onko ilta aivan tavanomainen. Saas nähdä, eksymmekö käymään sinkkubileissä vai jäämmelö kotiin nyhjöttämään ;)

Before I Die
Meistä on alkanut tuntua, että rakkauden löytäminen baarista voi olla toivotonta.. Mutta eihän sitä ikinä tiedä :)

Toiveikasta torstaita !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti