keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kauhea kankkunen

Kävimme noin viikko sitten katsomassa yhdessä elokuvan Kauhea kankkunen 3. Aina kun olemme käyneet leffassa olemme bongailleet aina ihan hyvännäköisiä tyyppejä. Nyt mietimme, että mikä olisi tällä hetkellä sellainen leffa, jossa kävisi paljon poikaporukoita. Heti ensimmäisenä mieleemme tuli tietnekin Kauhea kankkunen. Arvailumme osui ihan oikeaan ja kun meneimme leffateatteriin oli sinne kokoontunut aika paljon kaksilahkeisia.

Hangover 3

Kun valitsimme mihin haluamme mennä istumaan yritimme miettiä, mikä olisi sellainen paikka, johon monet pojat haluaisivat mennä istumaan. Otimme paikan aika takaa ja keskeltä. Suurin odotuksin menimme paikoilleme istumaan ja odottamaan. Jonkin aikaa istuttuamme poikaporukoita oli kävellyt ohitsemme tai jäänyt alapuolelle, mutta vieressämme ei ollut ketään. Meidän kummankin vieressä oli tyhjiä paikkoja ja rivin päädyissä istui pariskunnat. Miten voikaan käydä niin, että päädyimme riville, jossa istui vain seurustelevia pareja...(niin meidän tuuriamme). Vähän ajan päästä huomasimme kuitenkin, että alapuolella istui porukka, jossa juuri kaksi miellytti meitä. Heillä kummallakin oli hyvännäköiset hiukset ja muodikkat vaatteet. He näyttivät niiiiin söpöiltä! Kunnolla emme heitä eestäpäin nähneet, mutta miinusta he saivat nuuskan käytöstä ja tupakoinnista. Mietimme myös, että he näyttivät kyllä vähän meitä nuoremiltakin.

POP! POP!
Kuvat weheartit.com

Lisäksi leffassa oli toinen poikaporukka, johon kiinnitimme huomiota. Porukkaan kuului kotikaupunkimme varsinaisia "pahojapoikia" ja bilehileitä, joita näkee aina kaupungin yöelämässä tai pippaloissa. Yksi heistä on tullut meille muutaman kerran selitämään jotain ja kerran olemme hänet nähneet ilman housujakin baarin tanssilattialla. Tähän porukaan törmäämme tosi usein ja tuntuu, että hekin ovat sen myös huomanneet!

Elokuvasta vielä sen verran, että se oli ihan ok. Kannattaa käydä katsomassa. Lisäksi olin enimmäistä kertaa elokuvissa ilman mitään syötävää ja sekin onnistu ihan hyvin. Ei ollut niin paha kuin oletin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti