keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Iskuyrityskö?

Hah, me todistimme vähän aikaa sitten todella hauskaa ja humoristista iskuyritystä! Tai ei se nyt varmuudella ollut mikään iskemis yritys, mutta sen voisi tulkita siksikin tai toteuttaa itse jos olisi pokkaa. Olimme Lintsillä Lumikin sekä yhden kolmannen tytön kanssa. Olimme ostaneet jäätelöä ja hattaraa ja istahtaneet kalliolle nautiskelemaan syötäviämme. Samalla otimme tietenkin kuvia toisistamme herkuttelemassa :D Yhtäkkiä havahduin kun vieressäni seisoi nuori mies joka osoitti kännykällään istuvaa kaveriani kohti ja samalla kuuluikin tuttu kameran ääni :D Katsoin vähän ihmeissäni enkä heti tajunnut mitä tapahtuu, kunnes kundi sanoi jotain tähän suuntaan: "Ai eiks tää ollukkaa mikää yleinen kuvauskohde?" :D Siinä vaiheessa repesin jo totaalisesti Lumikin kanssa, mutta kolmas kaverimme ei edes tajunnut mitä oli käynyt :D Kyseessä oli oikein kunnon huumoriveikko joka ei turhia ujostellut vaan käytti tilanteen hyväkseen kun napsin kuvia ystävästäni! Hän sanoi poistavansa kuvan heti mutta näinköhän poisti, kyseessä on sentään aikamoinen kaunotar pehmis kädessään ;)

All posts tagged 'perfect photographs'

Pisteenä iin päälle huomasimme myöhemmin kuvia katsellessamme, että yhdessä kuvassa jonka kuvauksen kohteeksi joutunut kaverini oli ottanut jätskistään, näkyi myös tämä kuvan-ottaja-kundi ja punainen valo kännykässä juuri kuvan otto hetkeltä :D hahah... Mutta, kyseessä ei kuitenkaan ollut meidän silmäämme miellyttävä tyyppi vaan vähän rokahtava heebo. Oli miten oli, oli kyllä hauska juttu joka vieläkin naurattaa! :)

Photo by keeganfeed • Instagram

Ehkä hänkin halusi ikuistaa vain hyvän kesähetken? :D

Onko teille käynyt tällaisia hauskoja juttuja lähiaikoina?! :)

5 kommenttia:

  1. Pystyykö teirän blogia seuraamaan Bloglovinin kautta? Ajattelin ottaa varman päälle ja lisätä seuraamani blogit sielläkin lukulistalle jos (?) google reader poistuu lähiviikkoina.. Toivotaan ettei poistuisi :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en osaa vastata tähän! Mistä sen tietää tai näkisi? :) Me ei kyllä olla ihan ajan tasalla näissä blogi jutuissa kun ei tiedetä tälläsestäkään :/

      Poista
    2. Bloggaaja(t) itse rekisteröityy tuonne sivustolle ja sitte pystyy lisäämään oman bloginsa sinne niin, että lukijat pystyvät seurata. =) (toivottavasti ymmärsit tuosta jotain..) Siitä google readerin poistumisesta ei taida oikeen kellään olla varmaan tietoa, mutta monissa blogeissa ollaan puhuttu että se heinäkuun alussa poistuisi käytöstä.. mutta ei siis täysin varmaa tietoa ole tämä!

      Poista
  2. Hupsista, olisin toki voinut tarkistaa asian ensin ennen kuin kysyn.. Kyllä teidän blogi sieltä löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh okei, hyvä että tää löytyy sieltä ni voi sitte sitäkin kautta seurata jos toi google reader nyt sattuu poistumaan! :)

      Poista