lauantai 15. kesäkuuta 2013

Jännittää !

Tänään mulla olisi yhdet kivat juhlat tiedossa eri paikkakunnalla. Jännittävän näistä mukavista kesäjuhlista tekee se, että juhlissa saattaa myös olla itse juhlakalun kaveri, jonka tapasin vappuna ja jonka kanssa tanssin! :) Hän on vähän pyörinyt mielessäni vapusta saakka, koska hän pyysi minut kaveriksi facebookissa ja olemme välillä tykkäilleet toistemme kuvista. Jotkut ihmisethän ovat sellaisia, että pyytävät heti uudet tuttavuudet kavereiksi netissä ja tykkäilevät kuvista, eikä siinä sen ihmeempää. Toisaalta hänelläkin näytti olevan vappuna hauskaa kanssani ja toivon että olisin myös jäänyt tämän söpiksen mieleen :D

Teen Relationships ««« | via Facebook Aion mennä juhliin kuitenkin sillä asenteella, että kävi miten kävi, niin tarkoitus oli käydä niin. Jos hän on siellä, aion ehdottomasti mennä juttusille ja kyselemään kuulumisia ja niin edelleen! :) Nyt en kyllä jänistäisi tilanteesta, koska olisi ainutlaatuinen tilaisuus tutustua häneen vielä paremmin! Meinasin mennä aiemmin juttelemaan hänelle facessakin, mutta jänistin yhteisen tuttumme takia, koska pelkäsin että he sitten puhuisivat jutteluhyökkäyksestäni yhdessä tai naureskelisivat! Sitten olisi ollut niin noloa nähdä tämä tämänpäiväinen juhlakalu jos jotain noloa olisikin seurannut... Tiedän tiedän, olen toiminut juuri omien neuvojenikin vastaisesti, olisi pitänyt rohkeasti mennä juttelemaan netin välitykselläkin koska kerran sitä vain eletään!

 happy easter!
Tämä olisi ihana juhla-asu kesäisiin juhliin! :)

Jos tämä komistus ei ole juhlissa ja siellä on vain juhlakalun sukulaisia, ajattelen että niin sen oli tarkoitus olla ja en enää haikaile hänen peräänsä! Silti satunnaiset tykkäilyt olisi ihan piristäviä :D Saas nähdä, mitä tuleman pitää!

Mukavaa lauantaita! Myöhemmin luvassa tarinointia meidän eilisestä yhdestä elämämme tyhmimmästä baari-illasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti