tiistai 18. kesäkuuta 2013

Älä tee näin treffeillä

1. Älä puhu vain itsestäsi (mutta odota samaa myös pojalta!)

2. Älä odota, että treffikumppanisi maksaisi kaikki laskut         
            
3. Älä katsele jutellessanne suurimman osan ajasta muualle kuin hänen silmiinsä

4. Älä pue lyhyintä hametta ja avonaisinta toppia, jos haluat antaa itsestäsi kuitenkin ihan fiksun kuvan 

5. Älä meikkaa itsestäsi tunnistamatonta, vaan pyri luonnollisuuteen (useinhan miehet sanovat naisten olevan kauneimmillaan juuri ilman meikkiä, hmm!)



6. Älä puhu entisistä poikaystävistäsi tai paljon muista läheisistä poikakavereista

7. Älä ole liian innokas puheissasi treffikumppanin suhteen (miehet pelästyvät helposti jos alat maalailemaan suhdehaaveita heti sanoiksi)

8. Älä kerro deitillesi jyrkkiä mielipiteitä ja sano heti jyrkästi vastaan, jos olet jostain eri mieltä 

9. Älä moiti deittisi kiinnostuksen kohteita tai näytä siltä, ettei sinua voisi vähempää kiinnostaa. Sen sijaan ota hänen mielenkiinnon kohteensa suvaitsevaisesti ja mielenkiinnolla vastaan.

10. Älä katsele treffeillä muita miehiä sillä silmällä. Et varmasti halua deittisikään tsekkailevan jokaisen ohikulkevan tytön takapuolta, mutta jos hän näin tekee, anna samalla mitalla takaisin tai unohda tyyppi treffien jälkeen!


Kyllähän kaikkia piieniä älä-tee-tätä -vinkkejä keksisi vaikka millä mitalla, mutta toisaalta treffejä ei kannata ottaa liian vakavasti ja yrittää noudattaa mitään tiettyjä sääntöjä! Paras vinkki on vain olla oma itsensä ja itsevarmuushan tekee aina miehiin vaikutuksen! :) Ei siis tuoteta harmaita hiuksia treffeistä, vaan otetaan uudet tuttavuudet ilolla ja mielenkiinnolla vastaan ilman paineita. Kaikki sanovat joskus myös jotain tyhmää tai kaikki ei mene ihan putkeen, joten ei hätää! :)

                                                                       kuvat weheartit.com

Aurinkoista tiistaita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti