perjantai 9. elokuuta 2013

Vika viikonloppu !

Heipsan! Tajusin juuri että ensi viikolla täällä ja monessa muussakin paikassa alkaa koulut ja kesä on vähän niinkuin ohi. Onneksi säät ovat kuitenkin olleet suosiollisia ja jatkuukin ehkä hyvinä, joten vielä on kesää jäljellä koulunpenkeille palaamisista huolimatta! :) Itselläni ei kerrankin ala minkäänlainen koulutie, eikä myöskään Lumikilla, joten ensimmäistä kertaa 12 vuoteen tuntuu todella ihanalta ja vapaalta kun ei tarvi stressata syksystä ja uudesta lukuvuodesta. Minulla kesä jatkuu vielä ainakin elokuun ja tiedossa on vielä pari mukavaa juttua. Viikon päästä kauan odotettu Weekend Festival ja kuun lopussa matka siskon kanssa. Jee!

 Enjoy Life | via Tumblr

Untitled

Mutta, nyt kun on viimeinen "kesäviikonloppu" niin siitä täytyy ottaa kaikki irti ja juhlia ja pitää hauskaa kavereiden kanssa. Monet lähtevät varmasti "juhlistamaan" loman loppua. Meillä olisi tiedossa ainakin piknikkiä jos sää vain sen sallii, sekä biletystä aamun pikkutunneille. Millaisia suunnitelmia teillä on tälle viikonlopulle? Lähdettekö nauttimaan aurinkoisista säistä johonkin kavereiden kanssa, mökkeilettekö vai onko luvassa biletystä? :)

 Ihanaa ja aurinkoista viikonlopun alkua kaikille! :) Loppuun vielä muutama kesäbiisi <3
                                        



2 kommenttia:

  1. Täälläpäin koulut alkoivat jo tällä viikolla, itekin oon ollut nyt kaksi päivää lukiolainen..! :s

    Viikonlopulle on tiedossa lepäämisen lisäksi huomenna shoppailupäivä Seinäjoella! =)

    ja hei tuossa taitaa olla pieni virhe, tarkoittanet varmaanki biisiä "Viheltelen" Stigiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun alkoikin ajoissa :( Mutta tsemppiä lukioon! Ja mukavaa shoppailuvpäivää! :)

      Ohoh, itsellä on näköjään aivot aika narikassa ollut tätäkin kirjoittaessa, Viheltelen kappalettahan mä tietysti tarkoitin ;)

      Poista