lauantai 24. elokuuta 2013

Miestyyppejä

1. Takertuja / tukeutuja

Takertujamies on sellainen, jonka olet tuntenut jo useamman vuoden ja hän ottaa sinuun esimerkiksi aina aika ajoin yhteyttä. Teillä on voinut olla joskus menneisyydessä myös jotain säpinää ja hänelle on jotenkin jäänyt päälle se, että sinä olet aina olemassa ja sinuun voi ottaa yhteyttä. Takertuja mieheen voi myös yhdistyä tukeutujamies, joka saattaa vaikkapa parisuhteen päättyessä tai murheiden murtamana ottaa sinuun yhteyttä.

Itselläni on elämässäni tällainen poitsu, joka on myös ensimmäinen yläaste aikainen poikaystäväni. Hän alkaa pommittaa minua facessa ja välillä myös soittelemalla noin 2 kertaa vuodessa. Hän on myös pari kertaa tukeutunut minuun esimerkiksi naisongelmissa tai suuren surun koittaessa.Yleensä "pommitus" päättyy siihen että tapaamme kerran enkä sen jälkeen enää kestä liian usein tapahtuvaa "ahditelua" tapaamisista ja välillä hän voi myös olla aika flirttaileva, joten jotenkin saan hänet lopulta suututettua emmekä ole taas moneen kuukauteen yhteydessä. Mutta ei hätää, sillä tämä poitsu tulee kyllä aina takaisin, siitä voin olla varma.

 Tumblr

2. Se, joka ei ikinä uskaltanut lähestyä sinua

Tiedättekö sen tunteen, kun tunnet sinun ja jonkun toisen välillä kemiaa, muttei kumpikaan tee suoraa aloitetta. Tyyppi voi olla joko vain yhden illan tanssittaja tai uusi tuttavuus, jonka kanssa olet kuitenkin päätynyt kaveriksi vaikkapa facebookissa. Tykkäilette toistenne kuvistakin, mutta ette ikinä puhu mitään. Tai sitten toinen vaihtoehto on, että näet häntä useinkin milloin missäkin ja moikkailette ja vaihdatte katseita ja selvästi huomaatte toisenne, muttette ikinä kunnolla juttele tai päädy vaikkapa tanssilattian pyörteisiin.

Olen itse esimerkiksi yhden vappu-tuttavuuden kanssa facessa kaveri mutta asumme eri paikkakunnilla. Tykkäilemme aina välillä toistemme kuvista siellä tai Instagramissa, mutta emme ikinä aloittaneet puhumaan. Meinasin joskus aiemmin aloittaa mutten ikinä uskaltanut eikä hänkään tullut, joten sinne meni sekin, mutta onhan se kiva aina edes tykkäillä... :)

 Dalia Mahmoud

 3. Herra Huoleton

Huoleton elää hetkessä. Hän ei tiedä mikä päivä on vaan tekee mitä milloinkin huvittaa. Vaikka Huoleton tapaisi mukavan tyttösen, ei hän tee sen eteen mitään erikoisempaa. Hän ei yleensä ota yhteyttä sinuun vaan saattaa vastata viestiisi jos häntä huvittaa. Herra Huolettoman motto kuuluu "Se mitä tapahtuu, tapahtuu", itse hän ei viitsi nähdä vaivaa asioiden eteen.

Esimerkki tapauksena mainittakoon mukava herrasmies, joka vastasi kuulumisten kyselyyn vain "Hyvin, oon bulgarias". Vastaus oli jopa niin työkeä, ettei tuohon oikein kehdannut mitään vastata. Älä anna tällaisen latistaa vaan suhtaudu häneen siitä eteenpäin yhtä huolettomasti kuin hän sinuun. Huolettomuudesta kertoo myös se, että myöhemmin baarissa kyseiseen tyyppiin törmätessä hän tuli kuitenkin nykäisemään hihasta moikatakseen, muttei sitten myöhemmin tehnyt taas mitään.

True


Kuvat weheartit.com


Sähäkkää launtaita! <3 Adalmiina ja Lumikki

4 kommenttia:

  1. Moi! Oon yksi teidän lukijoista, mutta ajattelin pyytää teiltä nyt nimettömänä apua, ettei probleemani koko maailmalle tule ilmi :D

    Aloitin muutama viikko sitten uudessa koulussa, jossa suurin osa luokkalaisistani oli uusia. Joukossa oli myös yks jätkä, johon tutustuin jo päättäjäisissä, jolloin hänen ystävänsä yritti meidän välille kehittää jutun juurta. Siitä ei kumminkaan kehkeytynyt mitään ja koko kesänä ei puhuttu mitään, tykkäiltiin vain toistemme uusista profiilikuvista. Nyt oon kumminkin huomannut, että meidän välillä saattaisi olla jotain kemiaa! Katseemme kohtaavat päivän mittaan lukuisia kertoja, yks päivä laskin niin 20. jälkeen menin laskuissa sekasin. Ollaan puhuttu facebookissa nyt muutaman kerran, mutta joka kerralla minä oon ollu keskustelun aloittaja. Hän ei oo oikeastaan mitenkään osottanut kiinnostustaan, toki hän on ollut keskusteluissamme kiinnostunut minunkin asioista ja hymynaama-hymiöitä tulee melkeen joka viestissä! (sehän kertoo kaiken.. :D) En oikeen tiedä miten mun pitäisi edetä asiassa vai annanko asioiden mennä omalla painollaan? Oon pistänyt merkille, että tämä tyyppi taitaa olla melko ujo likkojen kanssa, niin en oikeen tiedä miten häntä lähestyisin. Olisi mahtavaa jos saisin teiltä jotain vinkkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ihanaa että uskalsit laittaa meille viestiä anonyyminä ja mukavaa että sulla on tällainen kutkuttava tilanne elämässäsi ! ;)

      Asiasi kuulostaa melko normaalilta tilanteelta, monille taitaa käydä samallalailla, että välillä on sähköä mutta mitään ihmeellistä ei tapahdu, ainakaan heti. Olette kuitenkin mielestäni aika hyvässä vaiheessa, jos olette tykkäilleet kuvista, jutelleet facessa ja hänkin on puhunut ja kysellyt sinulta, ja lisäksi katseenne ovat kohdanneet! Olen aika varma että myös kyseinen jätkä olisi kiinnostunut sinusta. Jos hän ei olisi lainkaan kiinnostunut, hän ei varmaan pistäisi hymiöitä paljoakaan eikä kyselisi sinulta. Asiat saattavat teidän kohdalla edetä omalla painollakin, mutta nyt sinun kannattaa osoittaa kiinnostuksesi, yritä vähän flirttailla hänelle kun juttelette facessa, tai uskaltaudu sanomaan hänelle jotakin nyt myös koulun puolella. (kehu tai kysy jotain ajankohtaista kouluasiaa esimerkiksi)

      Kurkkaa vielä nämä postauksemme, jos vaikka saisit sieltä vähän lisävinkkejä: http://headingforarelationship.blogspot.fi/2013/04/miten-lahestya-ihastusta.html
      http://headingforarelationship.blogspot.fi/2013/01/flirttailu-vinkkeja.html

      Paljon tsemppiä, ehkäpä teille vielä jotain mukavaa kehkeytyy!;) Olisi myös aivan ihanaa jos tulisit vähän kertomaan myöhemmin, miten juttu eteni!

      Poista
    2. Moikka! Mäkin vielä vastaan sun jännittävään viestiin. Ihana, että kysyit meiltä apua. :)

      Olen Adalmiinan kanssa aika samoilla linjoilla ja olen aika varma, että kyseinen kundi on kiinnostunut sinusta. Juuri se, että hän kyselee sinulta kuulumisia on hyvä juttu, sillä jos jätkä ei ole sinusta yhtään kiinnostunut ei hän kysele tai rupattele kanssasi mukavia. Jätkä, jota ei voisi vähänempää kiinnostaa vastaa vain tylysty ja lyhyesti tai sitten ei ollenkaa, joten tilanteesi vaikuttaa lupaavalta.

      Aina on tietenkin mahdollisuus, että hän haluaa olla vain ystävä, mutta uskon, että tässä on kyse vähän enemmäsä. Ehdottaisin, että sinä ottaisit ohjat omiin käsiiisi ja reippaasti kysyisit ensiksi hänen numeroaan jos et sitä ja omista jatekstailette puhelimen avulla, koska se on jo enemmän kuin faceviestittely ja antaa ymmärtää, että on kiinnostunut toisesta. Jos hän ei ehdota tapaamista, tee sinä se!:) Se voi tuntua kamalan jännittävältä ja nololta, mutta tee se. Kadut vielä tulevaisuudessa jos et ehdota treffejä ja saa selvää tulisko teistä pari.

      Kerro ihmeessä miten kävi, sillä emme malta odottaa!!!! Onnea matkaan, vaikka en usko, että tarvitse erityissti onnea! ;)

      Poista
    3. Kiitos ihan hirmusesti molemmille vastauksista! :) Uskon näistä vinkeistä olevan paljo apua! Kieltämättä itelläkin on päivä päivältä varmempi fiilis siitä, että tuo jätkä saattaisi olla myös kiinnostunut.. :) Hän alkoi jopa itse mulle eilen puhumaan facessa ja puhuttiin pitkän aikaa! Nyt täytyy vain keräillä tarpeeksi rohkeutta seuraavan askeleen ottamiseen.. =)

      Kiitti myös tsempeistä, lupaan tulla päivittämään tilannetta teille mikäli juttu tästä (toivon mukaan) kehittyy! ;)

      Poista