perjantai 16. elokuuta 2013

Last weekend

Viime lauantaina otimme kavereitten kanssa ensin suunnaksi sataman ja menimme sinne syömään ja vähän aloittelemaan laiturin nokkaan musiikin soidessa. Näimme vähän hassun pariskunnan, he olivat luultavasti ulkomaalaisia ja tyttö oli pariskunnasta se isompi ja pidempi osapuoli. Poika sen sijaan oli aika laiha ja siis myös lyhyempi. Heh, itse en kyllä haluaisi olla se suhteen isompi veikko, tuntuisi ihan jättiläiseltä jos poikaystävä olisi lyhyempi! :)


Satamasta siirryimme keskustan sykkeeseen ensin Amarilloon vielä yhdille ja siitä sitten yökerholle, jota ennen seuraamme liittyi vielä muutama kamu :) Oli kyllä niin kiva nähä pitkästä aikaa muutamia kavereita jotka majailee nykyään intissä. Vielä Tivolissakin törmäsimme yhteen meidän parhaaseen poikakaveriin jota oltiin jo ikävöity Lumikin kanssa :D Meillä on aina niin hauskaa kun tanssitaan, otetaan drinkkejä ja kolutaan yökerhossa kyseisen inttipojan kanssa! :) Muutenkin oli kyllä taas mukavaa kun kerrankin oli paljon porukkaa ja paljon kavereita paikalla, eikä kelloakaan tullut vilkuiltua kuin ehkä kerran! :)


Seuraavana päivänä olo oli kyllä vähän "illalla iloinen, aamulla itkettää...." kun kello soi kello 10 ja oli aika lähteä työntouhuun. Nukuin vielä vähän pidempää ja meinasi tulla kiirus, mutta niin se vaan siitäkin työpäivästä selvittiin vaikka jalat oli aivan turta ja päätäkin kolotti!

Tänään starttaa muuten WEEKEN FESTIVAL, johon mekin huomenna suuntaamme ;) Jeejeee! Mutta miksi ihmeessä aina lauantai-festari päivät ovat sateisia, perjantait hyviä? Taas on luvattu sellaista ilmaa että vähän pelottaa... Toivotaan ettei vettä tule ihan ämpäristä. Onko kukaan teistä lähdössä fiilistelemään Weekendiin? :)

Kivaa viikonlopun alkua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti