maanantai 5. elokuuta 2013

Kesäkolli nro 2



Nyt on jo elokuu mutta silti esittelyssä vasta kesäkolli nro 2, whaat?! Onhan niitä kolleja kyllä aina näkynyt mutta ei tänne blogiin asti ehdi kaikkea rustailemaan ;) Tämän kesäkollin jaoimme muuten yhdessä rakkaan Lumikin kanssa!

 Untitled

Seisoskelemme yhden kauppakeskuksen edessä ja odotamme että ovet aukeavat ja pääsemme hoitamaan kiireisen asian ennen junaan kiirehtimistä. Tiedetään, vaan mummot ja papat seisoo kaupan ovien edessä ennen kaupan aukeamista... Tällä kertaa siellä odotteli meidän ja vanhemman kansan väen lisäksi myös yksi hottis nuorukainen ;) Huomasimme molemmat, kun kaupan edessä olevalla istuinpaikalla paistatteli komean näköinen parikymppinen. Hän oli selätysten meihin, joten pääsimme ihailemaan hänen selkälihaksiaan. Päällä oli lyhythihainen paita ja silmillä coolit arskat. Hiustyylinä oli mikäpä muukaan, kuin tämän hetken hittihiukset, keskeltä pidemmät ja sivuilta lyhyet. Oi että kun hän näyttikin täydelliseltä! Siinä hän paistatteli aamu auringossa aivan yksin, mietimme tulisiko hänkin kauppaan.

Hetken kuluttua hän nousi ja näimme koko komeuden. Silmämme laskivat kuitenkin samassa tahdissa kohti hänen jalkojaan, ja sillä hetkellä tajusimme, että ei niin komea olisi voinutkaan olla ihan perfect. Nimittäin, ikävä ja inhottava myöntää, mutta hänellä oli paksuakin paksummat jalat, jotka eivät meitä oikein sytyttäneet :D Hänen jalkansa oli kuin ne olisi liitetty hänen kroppaansa joltain toiselta! Muuten todella lihaksikas ja urheilullinen, mutta jalkatreeni on tainut jäädä väliin. En haluaisi olla inhottava mutta siltä tämä saattaa vaikuttaa :/ Sanoin kuitenkin Lumikillekin, että ollaan kyllä liian nirsoja kun katotaan jotain jalkojen kokoa, mutta ei sille voinut mitään ja molemmat kiinnitettiin siihen heti huomiota! Jokatapauksessa, hän lipui taaksemme odottamaan ovien aukeamista ja me olimme vielä jaloista hämillämme :D Hän ohitti meidät vielä kauppaan mennessä ja Lumikki huomasi vielä vähän tyhmän näköisen parran sängen, joka ei sekään ihan iskenyt. Ei siis tällä kertaa aivan täydellinen kesäkolli mutta kolli kuitenkin ;)

there you have it | via Tumblr
                                                                     kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti