lauantai 10. elokuuta 2013

Kuvia kuvia kuvia :)

Tässä tulisi taas vähän puhelimeen kertyneitä sekalaisia kuvia kollaasin muodossa parilta viikolta :)

Herkuttelukuvia on tullut taas räpsittyä. Yhtenä iltana tehtiin kotitekoisia hamppareita, joista tuli ihan hyviä. Jälkkäriksi otin jäätelöä jonka sekaan heitin pätkiksiä, oma leipomia suklaamuruja ja mustikoita. Vähän epäterveellinen ateria mutta sille ei vaan yksinkertaisesti voi mitään, että kesällä tulee syötyä huonommin :( Ravintoloissakin on tullut ravattua paljon useammin kuin normaalisti, ja kuvassa näkyvä pasta-annoskin tuli syöpöteltyä Lauantai-ravintolassa. Onneksi ainakin marjoja on tullut syötyä tänä kesänä tooodella paljon vaikkapa viime kesään verrattuna, ja marjakiintiö alkaakin jo pikkuhiljaa olla täynnä ;) Kai tekin olette muistaneet välillä nauttia raikkaista kesäherkuista? :)

Ihanassa satamassamme on tullut vietettyä yksi jos toinenkin vapaapäivä/ilta! Siellä on vaan kesällä kerta kaikkiaan niin ihanaa, ettei siitä pääse yli eikä ympäri. On tullut lenkkeiltyä siellä, makoiltua viltillä, käytyä kylmillä juomilla laivaravintolassa ja syötyä pehmiksiä... Kaikki satamassa vietetyt kesähetket tulevat usein ensimmäisinä asioina mieleen talvella kun muistelee kesää. Kaikki ne ihanat auringonlaskut, nauruhetket parhaan kaverin kanssa ja hottisten bongailut kauniissa maisemissa, siinä on kesätunnelmaa jos missä <3 Mikä on teidän lempipaikkanne kotikaupungissanne tai muualla Suomessa kesäisin? :)

Tässä kollaasissa on sekalaista materiaalia. Ekassa kuvassa näkyy toisinaan yksi työpäivieni kohokohdista, kun olen käynyt ostamassa kaupasta lempi lakupatukkani ja ahminut sen sitten makoisiin suihin hetkessä :D Onneksi ihana maku jää aina hetkeksi vellomaan suuhun jotta jaksaa taas vähän aikaa puurtaa! :) Yhtenä iltapäivänä ostin töiden jälkeen taivaallisen suklaamoussen kotiin jälkkäriksi. Elokuun Cosmokin oli ilmestynyt sopivasti, ja niimpä nautin sohvalla röhnöttäen maukkaasta herkusta ja uppouduin Cosmon maailmaan, ihanaa! :) Alaoikeassa kuvassa lisää sataman luonnon antia, kuvassa näyttää kyllä aika pöheiköltä... Vikassa kuvassa on ikuistettu hetki aurinkoisen lenkin jälkeen, kun löysin pakastimesta lempi jäätelöni! Kuin pikkulapsi karkkikaupassa, revin jäätelön pakastimesta ja suuntasin terassille sitä syömään, nami!

Mukavaa lauantaita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti