sunnuntai 25. elokuuta 2013

H&M hankintatoiveita

Tässä vähän uutukaisia juttuja H&M:n nettisivuilta, joita kelpuuttaisin itselleni syksyksi.
 
Tämän aivan ihanan rannekorun bongasin kuvastosta. Se sopisi kauniisti kultaisen kelloni kanssa, jonka kanssa minulla ei ole paljoa kultaisia koruja. Hintaa tällä korulla olisi 7,95e, jonka voisin kotiuttaa, jos vain löydän sen vielä kaupastakin :)

 






















Tämä  villakangastakki olisi myös tarpeellinen lisä valikoimiini, sillä en tällaista siistimpää syksy/talvitakkia omista. Värivaihtoehtona olisi vaalean lisäksi musta, joka olisi turvallinen vaihtoehto mutta toisaalta usein mustia housuja käyttäessäni asusta voisi tulla liian synkkä... Olisikohan tämä siis kuitenkin parempi? Hintaa 39,95e.



 























Tätä neuletta sovitinkin kerran valkoisena, ja se oli ihanan tuntuinen, tosi mukava päällä! En ole kuitenkaan varma olisiko tämä aivan tarpeellinen ostos syksyyn. Tämä harmaakin on niin mukavan värinen ja perusvaate, minkä voisi laittaa päälle jos ei muuta keksi. Kyseinen neule on 19,95e hintainen. Katselin kaupassa myös yhtä ihanaa vaaleanpinkkiä perus neuletta, ei siis tällaista avonaista vaan "suljettua". Sellainenkin tulisi kyllä kaikkien omistaa, sillä se sopii aina housujen kanssa ja on hyvä valinta vaatekriisi-aamuina!

























Tällaiset kengät ovat ehdottomat lemppari syyskenkäni. Ne ovat niin kätevät ja sopivat moneen! Itse omaan hieman näitä H&M:n kenkuleita korkeavartisemmat yksilöt, mutta odotan jo että pääsee niitäkin käyttämään. Vaikka vielä ei ole kyllä kyllästynyt tennareihin ja muihin kesäkenkiinkään :) Nämä H&M:n yksilöt näyttävät melko siroilta, mikä on hyvä ominaisuus varsinkin jos omistaa 39-40 kokoiset jalat. On ärsyttävää kun joissakin kengissä katoaa näyttävyys samalla kun koko kasvaa... Näillä hintaa 39,95e.

























Tämän tyylistä karvaliiviä himoitsin ensimmäisen kerran jo kaksivuotta sitten Vero Modassa. Silloinkin päädyin siihen tulokseen, ettei karvaliivi ole tarpeellinen ostos ohuelle opiskelijalompakolle. Sille ei kuitenkaan tulisi käyttöä kauhean usein :( Silti vieläkin tämän bongatessa haaveilen siitä, se näyttää niin tyylikkäältä ja ihanan lämpimältä! Onko tämmöinen karvaliivi teidän hot vai not-listalla? :) Tämä yksilö maksaa H&M:ssä 29,95e.















Rakastan pipoja. Ne pelastavat huonon hiuspäivän ja saavat ilmeestä muutenkin jotenkin söpön! <3 Nämä kivat neulotut piposet maksavat 7,95e. Hmm, mahtuisikohan pipokokoelmaani uusia tulokkaita... ;)















Voi että, vähän harmaahkolta näyttää näin kesän jälkeen :( Vastahan tehtiin toukokuussa kesävaatekollaaseja, iiks, minne se kesä taas hurahti?! :( Mutta kyllä syksyn tuloon taas tottuu ja alkaa kaipailemaan syysvaatteita päälleen, vai?

Rauhallista sunnuntaita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti