keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kuulumisia

Hellou! Ajattelin nyt vähän kertoa lyhyesti nykyisestä elämäntilanteestani, jottei kaikki postaukset ole vain ilmassa leijuvia eikä elämästä saa kunnon kuvaa. Olen siis edelleen sinkku statukseltani, vaikka toisin välillä haluaisin :) Olisi kiva löytää poikaystävä rinnalle mutta sen löytäminen ei ole osottautunut helpoksi... Tuntuu että pojat joita varsinkin baarissa (missä muualla edes tapaisin tällä hetkellä ketään...?) eivät ole kiinnostuneita seurustelusta vaan haluavat vaan pitää hauskaa. Möh, ehkä se kiva tyyppi vielä joku päivä eteen tulee!

Vietän välivuotta parhaillaan, valmistuin keväällä ylioppilaaksi. Olen töissä ja kerään pesärahaa ensi vuotta varten. Haluaisin välivuodella myös matkustaa ulkomailla, sillä ensi keväänä on taas luku-urakka edessä pääsykokeisiin valmistautuessa. Töiden teon lisäksi kuntoilen ahkerasti minkä ehdin, vietän aikaa ihanien ystävien kanssa ja käyn ulkona viikonloppuisin jos on jotain kivaa happeningiä.
 
i wish that could stay forever this young!
                                                                 weheartit.com  


Tässä vähän vielä puhelin kuvia edellisiltä parilta päivältä :)

Oli ihanaa nukkua vapaa päivänä pitkään ja nousta kauniiseen näkymään siskoni ikkunasta. Tein hyvän aamupalan ja nautiskelin siitä katsoen samalla musiikkivideoita telkusta. Myöhemmin päivällä teimme herkullista makaronilaatikkoa, johon laitoimme perus jauhelihan ja makaroonin lisäksi myös vähän basilikaa ja fetaa! :)

Illalla matkustin junalla omaan kotikaupunkiin ja lähdin vielä illalla vähän lenkkeilemään päänsärkyä helpottaakseni. Kävin rannassa vähän ihailemassa kaunista maisemaa ja piirtelin hiekkaan :D Kuka lie on viestini löytänyt tänään ;)

Mukavaa keskiviikon jatkoa!

5 kommenttia:

  1. Teidän blogi on niin ihana ja odotan aina innolla uusia postauksia! :D vietin itse viime vuoden välivuotta ja tuntui välillä kyllä aika kurjalta kun ei ollut ketään ihanaa vieressä. Onneksi oli sentään upeita ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa :) parin viikon päästä alkaa opinnot ja toivon että sieltä löytäisi jonkun;) mäkin oon varsinkin nyt kesällä huomannut että tosi monet pojat haluaa vaan pitää hauskaa, eikä oo sitten vastannut enää seuraavana päivänä viesteihin tms. Ja sitten on niitä, jotka asuu eri kaupungissa tai on just lähdössä vaihtoon tai muuta. Mutta täytyy vain pysyä positiivisena eikä vaipua epätoivoon, ainakin nyt jää aikaa kaikelle muulle kivalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi! Se piristi tämän päivän kurjaa mielialaani :) Kiva kuulla, että joku toinenkin on pohdiskellut ja kokenut samoja asioita. Se on kyllä totta että välillä täytyy oikein etsiä sitä positiivisuutta hetkittäiseen "sinkkumasennukseen", ja välillä sitä toteaakin ettei aikaa välttämättä poikaystävälle edes olisi ;) Toivottavasti jatkat blogimme lukemista jatkossakin! :)

      Poista
    2. Niin ja onnea tuleviin opintoihisi, ehkä sieltä joku mukavainen löytyykin ;)

      Poista
  2. Ihan varmasti jatkan!! :) kiitos, onnea ja tsemppiä myös teille poikaystävän metsästykseen ;)

    VastaaPoista