perjantai 2. elokuuta 2013

Summer heat - tanssilattian siimeksessä part 2

Lumikki kertoikin teille eilen jo ihanasta tanssi-illastaan komistuksensa kanssa. Minäkin ajattelin tulla tänne jakamaan vähän stooria omasta illastani. Alkuillan baarissa vietimme tyttöporukassa, mutta muutamat kaksilahkeiset tulivat kyllä juttusille kanssamme. Olimme hörppimässä juomiamme tanssilattian lähettyvillä kun päätimme, että nyt lähdetään tanssimaan. Vähän aikaa oli tullut "huonoja" biisejä, joten musiikkivaihdoksen jälkeen oli aika vihdoin mennä laittamaan jalalla koreasti! Kun syöksyimme lattialle, näin korokkeella yhden kivannäköisen pojan, joka vilkuili myös suuntaani. Muistan sanoneeni Lumikille, että kohta tuo raitapaitainen blondi tulee ihan varmasti luoksemme korokkeelta. Ei mennyt kuin muutama silmänräpäys ja huomasin sivu silmällä blondin ujuttautuneen lähellemme tanssahtelemaan. Tunsin myös hänen katseensa mutten pystynyt katsomaan häntä :D Hän oli hyvännäköinen ja lihaksikas, jotenkin veijarimaisen söpö! Yhdessä vaiheessa uskaltauduin katsomaan viereeni ja siinä hän virnuili. Tästä ei sitten kauaa mennytkään kun päädyimme ilman mitään puheita tanssimaan yhdessä. Kuitenkin hetken päästä aloimme myös jutustelemaan tanssin lomassa, ja poitsu oli oikein mukava. Hän oli minua kuitenkin vuoden nuorempi, jonka jotenkin aavistikin, sillä hän vain vaikutti juuri täysi-ikäistyneeltä :D

Untitled


Minulla oli oikein ihana loppuilta tanssien hänen kanssaan, ja valomerkki tuli aivan yllättäen, koska en ollut ehtinyt vilkuilemaan kelloa ;) Olimme vaihtaneet numerotkin, kerrankin ei joutunut itse kysymään numeroa! Ilta päättyi ihan mukavasti tanssimisen jälkeen, sillä hyvästelimme ulkona toisemme pienen juttutuokion jälkeen. Oih, hänellä oli kyllä niin pehmeät huulet... :)

Untitled

Pari päivää bileiden jälkeen otin puhelimen käteen ja lähetin hänelle viestiä. Hän vastasikin oikein mukavasti ja tekstailimme jonkin aikaa, kunnes hän teki oikein kunnon paljastuksen. En olisi ikinä uskonut, että hän olikin vielä nuorempi kuin väitti, sillä hän olikin ollut baarissa veljensä papereilla alaikäisenä... Ärsytti ihan sikana, sillä hänen pisteensä laski kyllä hetkessä! Vielä vuoden nuoremman kanssa olisin voinutkin tekstailla, mutta hohto laski kyllä heti kun tämä pommi putosi niskaani. Huoh, sekin ärsyttää kyllä että baariin pääsee noin helposti alaikäisiä, sillä hänen kaverinsakin oli saman ikäinen. Itse en käynyt kuin kerran alaikäisenä (1kk ennen synttäreitäni!) baarissa, ja olen sitä mieltä että jos baareilee jo vuoden verran ennen oikeaa 18v-synttäriä, ei ole enää mitään iloa ja tunnetta mennä sitten baariin!

Mutta, niinhän se on, että jos juttu luistaa ja toinenkin vaikuttaa kiinnostuneelta, on aina jokin juttu, joka pilaa sitten kaiken :D En edes epäillyt hänen ikäänsä koska hän näytti ikäistään vanhemmalta esimerkiksi lihaksikkuutensa vuoksi. Semmoinen baarituttavuus tällä kertaa, kaikenlaisiin tyyppeihin sitä onkin tullut jo törmättyä.

Nyt odottelen taas uusia bileitä ja uusia komistuksia. Alla oleva kuva kuvastaa hyvin fiiliksiäni!
Wild | via Facebook
                                                                     kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti