sunnuntai 4. elokuuta 2013

Treeniä, treeniä !

Olemme Lumikin kanssa hankkineet kuntosali kortit ja seuraavina kuukausina aiommekin viettää paljolti aikaa kuntosalilla ja jumpissa ravaten! Valitsimme saliksemme sellaisen salin, jossa käy se miehiä että naisia. On mukavaa että salilla käy sekalaista porukkaa, niin miehiä, naisia, kuin nuoria ja vanhoja. Toisaalta välillä voi olla vähän inhottavaa käydä tekemässä hikitreeniä, jos vieressä bodaa hyvännäköinen hottis... Huonoina hius- tai naamapäivinä saattaa kyllä välillä jäädä treenit väliin, mutta vaihteeksi voikin sitten käydä omatoimisella lenkillä :)

Train to be fit | via TumblrNike | via Tumblr

Jo ensimmäisinä päivinä crossaillessamme huomasimme treenailevamme jalkalihasten lisäksi myös silmälihaksia... Kuntosalin toisella puolella suoraa edessämme bodaili muutama hyvännäköinen komistus, joita vahingossa tiirailimme. Yhdellä hottiksista oli päällään keltainen "suuriaukkoinen" paita, eikä ruskettuneen nuorukaisen lihaksia voinut olla huomaamatta... Ihan mukavaa että saa myös silmille ruokaa samalla, kun oma kunto kohenee ;)

Fitness Motivation

Lehdistä on tullut välillä luettua, kuinka kuntosalillakin voisi tutustua vastakkaiseen sukupuoleen tai pyytää jopa treffeille. Voisi kuvitella, että olisi ihan luonnollistakin vaihtaa muutama sananen treenailun lomassa toisen treenaajan kanssa, mutta pahoin pelkään että itse pystyisin tekemään mitään aloitetta :D Sitä paitsi, toinen saattaa haluta keskittyä vain kovaan treeniin tai voi olla varattu, mistä sitä tietää? Olisi tosi noloa alkaa puhumaan jotain jos toinen ei olisikaan yhtään kiinnostunut, ja sitten joutuisi törmäämään samaan tyyppiin vielä useasti jälkeen päinkin... Vaikka olisi kyllä kiva ajatelma, että joku ihana myös urheilullinen ihminen tulisi juttelemaan, ja siitä sitten syntyisikin jotakin. Nyt ainakin keskityn vain kunnon kohentamiseen ja ehkä vähän silmälihasten treenaamiseen, mutta ken tietää milloin mukavan oloinen tyyppi astuu samaan saliin ja päätyykin juttusille! :) Uskaltaisitko sinä lähestyä ketään kuntosalilla, kun suojamuurina ei ole meikkiä tai laitettuja hiuksia?

 Tumblr | via Tumblr

Untitled 
A Healthier Body | via Tumblr
                                                                 kuvat weheartit.com

Treenailun lisäksi yritän myös syödä terveellisesti. Toki tulee herkuteltua aina välillä, mutta syksyn tullen voisi yrittää taas ryhdistäytyä, sillä kesällä tulee aina syötyä epäterveellisemmin :/ Tämän vuoden puolella olen kuitenkin päässyt jo tottumukseen terveellisemmästä ruuasta, sillä olen jättänyt karkit melkein kokonaan kaupan hyllyyn ja napostellut vähemmän. Pensasmustikat ovat muuten aivan ihania ja yksi uusista herkuistani! Niitä voi napostella vähän niinkuin karkkia. Vettäkin on tullut juotua paaaljon runsaammin kuin aiemmin :) Välillä on kuitenkin kiva herkutella ja nyt kun on salikortti lompakossa ja tulee käytyä treenaamassa säännöllisesti, voi herkuttelua harrastaa myös ihan hyvällä omalla tunnolla! :)

Mukavaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti