torstai 1. elokuuta 2013

Summer heat

Lauantaina tehtiin taas pieni visiitti stadin sykkeeseen. Tarkoituksenamme oli käydä Vanhalla ylioppilastalolla Summer heat-tapahtumassa, joka alkaa kohta muodostua jo perinteeksi. Samalla kävimme myös Hietaniemin uimarannalla, sillä kukaan meistä ei ollut käynyt siellä aiemmin. Tunnelma oli melkein kuin ulkomailla, minkä teki pehmeä hiekka ja lämmin auringon porotus. Ehkä ensi kesänä voisi mennä sinne vähän makoilemaan ja uimaan.

Twitter / Ihatewednesdays: Equis somos chavos! ...

Oli tosi mukavaa käydä taas ulkona, koska Summer heat oli aivan täynnä ihmisiä. Onneksi oli lämmin ilta, jotta upealla parvekkeella pystyttiin tanssimaan ja istumaan. En lähtenyt baarin yhtään sillä mielellä, että haluisin jonkun kanssa tanssia tai mitään erityistä puhua. Halusin vain pitää hauskaa kavereitten kanssa, mikä onnistuikin hyvin! Toisin kuitenkin kävi tanssimisen kanssa, sillä tanssahtelin aivan ihanan nuoren miehen kanssa. Kun aloin häntä tanssilattian siimeksessä vilkuilla ja hymyillä, huomasi myös hänkin minut ja vastasi hymyyni todella valloittavalla ja kiltillä hymyllä. Hän oli hieman kauempana, mutta olimme kuitenkin hyvissä asemissa hänen kaveriporukkansa vieressä. Onneksi aika nopeasti hän ilmaantui viereeni ja hänen kaverinsa kysyi tanssisimmeko heidän kanssaa. Siinä sitten käytin tilannetta hyväkseni ja hypähdin tanssimaan komistukseni kanssa.
Untitled


Miten hyvä olo siitä tulikaan, kun kerrankin pääsi tanssimaan sellaisen tyypin kanssa, josta oikeesti voisin olla kiinnostunut ja hän vaikutti todella kunnolliselta. Hetken juteltuamme tanssin lomassa huomasimme, että asumme samassa kaupungissa ja meillä oli samoja kiinnostuksen kohteita. Hän on oikea lottovoitto! Ja mikä on myös plussaa on hän minua muutaman vuoden vanhempi ja sen kyllä huomasi. Ikäeromme kuitenkin saa minut ehkä vähän epäilemään, sillä pelkään, että hän pitää minua ihan teininä.

<3..

Kaikki ei kuitenkaan aivan täydellisesti mennyt, sillä hänellä oli aika takertuvat kaverit, jotka seisoivat kun urpot aivan lähellämme ja tuijottivat meitä.....Olin mielessäni aika kärttyinen heitä kohtaan ja komistuksenikin ääni alkoi kuullostaa hieman ärtyneeltä kun hän vastaili frendeilleen. Ärsyttää kun en tajunnut silloin ottaa ohjia omiin käsiin ja kiskaista meidät vähän syvemmälle tanssilattiialle...Lopulta tuli viimeisen biisin aika ja valot syttyivät päälle ja vähän alkoi nolottaa kun olin jo niin räjähtänyt. Kaverit tulivat vielä lähemmäs ja alkoivat tenttaamaan minne komistus menisi ensi yöksi ja muuta yhtä mukavaa kuultavaa. En muista mitä mumisin hänelle kun lähdin paikalta, numeroa en kehdannut kysyä, eikä sitä tehnyt hänkään. En tiedä menikö hän vähän hämilleen kavereistaan eikä kehdannut kysyä vaan huikkasi "kiitos tanssista".

hug
Kuvat wehearit.com

Kotiin päästyäni löysin hänet facesta ja suuni loksahti auki kun tajusin kuinka hyvän näköinen hän on. Pienen pähkäilyn jälkeen pyysin häntä kaveriksi ja nyt vain odottelen koska nään hänet ja ehdotan tapaamista. Unta en ole sen jälkeen saannut, sillä olen miettinyt häntä ja miten ihanalta tuntuikaan olla niin lähellä häntä...Hän ei ollut mikään ällö kähmiä vaan osasi koskea juuri oikeasta kohdasta. Tunnen vieläkin värinää vyötärössäni kun hän siltti sitä ja panoi kylkeäni lujempaa häntä vasten kun kuuntelimme dj:n puhetta. (Toivottavasti tästä voisi kehkeytä jotankin...jos jotain tapahtuu kerron siitä mielelläni. Hauskaa oli myös Adalmiinalla ja ehkä hän kertoo siitä vielä lisää.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti