maanantai 15. heinäkuuta 2013

Sushi night

Ekaa kertaa elämissämme päädyimme viime viikolla maistamaan yhdessä Lumikin kanssa sushia! Uuteen ruokalajiin täytyi tutustua kuitenkin hieman varovaisesti näin alkuun, sillä kyseessä oli omatekoiset kasvis-sushit! Kaverimme oli ostanut kaupasta valmis-sushipakkauksen sekä muutamat muut tarvikkeet. Kaveriporukalla teimme sitten sushia, joiden sisään tuli riisin ja majoneesin lisäksi vain kurkkua ja porkkanaa. Tykkäsin niistä niin paljon, että niitä täytyy loihtia itsekin ihan vain kotona ollessa ja maistattaa myös vanhemmilla! :) Oikeaa sushia kalatäytteellä en uskaltaisi maistaa, ainakaan vielä pitkään aikaan :D

Valmistelua... :)

Sushin teon lomassa nautimme Fresitaa ja teimme drinksuja, sekä napostelimme karkkia :)

Pöytä on katettu! Syöntipuikkojen kanssa oli kylläkin itselläni jonkinasteisia ongelmia ja pari sushia vähän taisi levähtääkkin lautaselle ;)

Valmis-sushipakkauksia saa hyvin varustetuista ruokakaupoista aasialaisen ruuan osastolta ja se maksaa noin 9-10 euroa. Meille tuli pakkauksesta muistaakseni 25 suupalaa joka riitti ihan hyvin neljälle tytölle :) Tosi kiva idea esimerkiksi illanistujaisiin tarjottavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti