lauantai 6. heinäkuuta 2013

Festari look

Hip hei, tänään on yhdet kesän odotetuimmat festarit, jotka alkoivat jo eilen. Me menemmän paikan päälle festaroimaan vasta tänään, toivotaan vaan ettei mitään hirveää ukkos- tai sadekuuroa tulisi! :) Päivän asukin on tullut jo valittua ja päädyttyä hyvin yksinkertaisiin ratkaisuihin ;) Festariasua ei kannata liikaa stressata ja päälle voi ihan hyvin laittaa myös jotain vanhempaa kaapin pohjalta, sillä festareilla voi aina sattua ja tapahtua eikä vaatteetkaan ole enää palatessa entisellään!


Valitsen päälleni turvalliset ja ihanan vaaleat farkkushortsit. Farkkukuosi on sopivan festarihenkinen ja vielä hieman repaleiset shortsit ovat piste iin päälle :) Tavallinen kesätoppi on mielestäni oiva valinta festareille. Päähän voi sujauttaa auringon porottaessa tyylikkäät aurinkolasit :)


Ranteeseen aion sujauttaa monen monta ihanaa kesäistä "eteläkorua". Entisen kesän eteläkorut jostain ihmeen ja kumman syystä häviävät aina ja nytkin olen kaivannut muutamaa entisen kesän yksilöistä. Onneksi kuitenkin jotain naruja on vielä löytynyt ja pari uuttakin tullut hankittua. Tällaiset korut ovat niin kesäisiä ja kivoja ranteessa.


Mitkäpä muut olisi todelliset festarikengät, kuin vanhat kunnon converset? Uusimpia valkoisuutta huutavia consseja ei kuitenkaan ehkä kannata festareille laittaa, sillä takaisin ne eivät varmasti tulisi ihan yhtä puhtaina :D Itse omistan jo moooonta vuotta vanhat conssit, jotka ovat jo aikansa eläneet joten jos ne vaikka sanovat itsensä irti, voi huoletta hankkia jo uudet ;) Vanhat kulahtaneet conssit ovat kuitenkan varsin oiva valinta festarointiin, sillä ne ovat todella mukavat jalassa ja paksu pohja ei riko jalkojasi jos satut kompuroimaan tai satuttamaan itsesi! Ne ovat myös niin kulahtaneet, että itseäni ei ainakaan hetkauta jos ne nyt sattuvat vielä entisestään likaantumaan..

Mitä sinun festariasuusi kuuluu? :)


 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti