perjantai 19. heinäkuuta 2013

Mitä dj-tiskien takaa löytyy?

Nykyään radiossa soi paljon musiikkia, joiden pääesittäjinä tai erillisinä mixaajina on DJ. Dj-kulttuuri on tätä päivää ja itsekin voin sanoa kuuluvani dj-fanittajiin. Radiossa leijailee monia nimiä jotka tunnistaa usein dj:ksi, mutta harvoin tietää miltä kyseiset henkilöt näyttävät. Kaikista kovista dj:stä tutuimman näköiseksi itselleni on tullut Avicii, joka on myös suosikkini. Muut ovat kuitenkin aika vieraita ulkonäöltä, joten päätin ottaa muutamasta tyypistä tarkemmin selvää googlettelemalla ;) Sieltähän löytyi aika mukavannäköisiä herrasmiehiä!

1. Avicii
Jo mainitsemani Avicii eli Tim Bergling on jo monelle varmasti tuttu kasvo. Itse taisin bongata hänen naamansa ekaa kertaa vuosi sitten Summer Sound - festivaalien mainoksista. Hän on yksi nuorimmista huippu-dj:stä eli 23-vuotias. Aluksi mietin että näyttääpä oudolta, mutta lopulta ei hän olekkaan kummempi vaan aika kivannäköinen ;) Aviciiltä ehdottomat suosikkini ovat tietenkin huippusuosion saavuttanut Levels, sekä uusi biisi Wake Me Up, joka pauhaa repeattina soittimissani ja josta povaan myös seuraavaa huippuhittiä!


2. Axwell
Ruotsalaisen Swedish House Mafian jäsen Axwell eli Axel Hedfors on ollut itselleni aivan tuntematon ulkonäöltä, mutta nimi on ollut tuttu radiosta. Googlasin miehen ja hän oli juuri se yksi hyvännäköinen SHM:n jäsenistä :) Axwelliltä en tiedä kovin montaa biisiä, mutta Axwell on miksannut muun muassa suuren suosion saaneen In My Mind-kappaleen.


3. Steve Angello
Steve Angello on ollut minulle pisimpään tuttu kasvo Swedish House Mafiasta. Hän on yhden lemppari hömppäsarjani Ruotsin Miljonääriäidit Isabel Adrianin mies ja lasten isä. Mietin yli vuosi sitten kun hänen sarjansa tuli ohjelmassa, kuka mahtaa olla hänen maailmanlaajuisesti tunnettu miehensä. Myöhemmin vasta selvisi kenestä oli kyse :) Stevekin on ihan hauskan näköinen veikkonen, vaikka parroista en erityisemmin pidäkään! :) Steveltä en löytänyt esintöjenikään jälkeen mitään mainittavaa täällä Suomessakin soitettua suurta hittiä, missä olisi ollut mukana. Tässä kuitenkin kuvaa miekkosesta :D


4. Otto Knows
Kaikki tähän mennessä esittelemäni dj:t ovat olleet ruotsalaisia (mikä siinä on kun kaikki parhaimmat tulee Ruotsista?!), mutta nyt siirryttäköön vielä askel kauemmas Suomesta, nimittäin Otto Knows eli Otto Jettmann tuleekin Norjasta! Tämä 24-vuotias komistus yllätti ulkonäöllään. Minulla ei ollut mitään hajua siitä, mutta halusin kovasti tietää miltä yhden lempi bilebiisini Million Voices:in takana oleva henkilö näyttää! 


Kuka heistä on sinun suosikkisi, musiikillisesti tai ulkonäöllisesti? :) Itse pidän Aviciitä kyllä dj-kuninkaana ja hän on myös kivannäköinen. Mutta Axwellkin on kyllä aika komistus!

Mukavaa perjantaita! Itselläni on vielä työpäivä edessä illalla.

2 kommenttia:

  1. Kyllä Avicii nappaa voiton joka sarjassa! (: Wake me up -biisi on niin kova!

    VastaaPoista