sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Summer uppeilua

Summer uppia vieteltiin viiden tytön yhteisvoimin ja iltapäivän pienestä sateesta riippumatta oli tosi hauska päivä! Onneksi laukkuihin oli pakattu kertakäyttöiset sadetakit jotka päätyivät päälle muutamaan otteeseen. Mennessä hiuksetkin oli vielä kauniin suorat mutta parin tunnin päästä päälaella komeili takkuinen kiharapehko :D Hahah, onneksi festareilla ei tarvitse olla viimesen päälle laittautunut eikä haittaa jos on vähän kulahtanut tukka tai kastunut! Ulkona nautimme muun muassa Cheekin ja Karri Koiran&Ruudolfin keikoista ja kiertelimme alueella, söimme ja pidimme hauskaa. Yhdessä vaiheessa päädyimme - onneksi! - biletelttaan jossa soitti eri dj:tä ja juuri saavuttuamme alkoikin pauhaamaan muutamia lempi bilebiisejämme, kun Heavyweightsit olivat lauteilla ;)


Tapahtuma on aina niin ihanan kesäinen ja siellä on paaaljon ihmisiä ja näkee tuttuja. Bongasimme molemmat taas aiemmat ihastuksemme ja baaritanssittajat. Emme ole heihin olleet yhteyksissä enää joten seurasimme varovasti vain sivusta kun näimme heidät ;) Emme enää ole olleet piiitkään aikaan kiinnostuneita näistä hemmoista, mutta nyt kun näimme heidät taas hyvännäköisinä ja kesäisinä, alkoi vähän ärsyttää kun päästimme heidät niin helpolla menemään ;) Varsinkin Lumikki joka on nähnyt kyseisen tyypin nyt jo muutaman kerran ihan pienen ajan sisällä on alkanut luisumaan limboon tästä poitsusta... Itsekin näin summer upin jälkeenkin vielä oman entisen ihastukseni mutta olen tajunnut että hän on aika erilainen ja vähän myös ehkä paha poika, joten en enää haikaile hänen peräänsä :)


Oli ihana päästä kuulemaan myös yksi kevään lempibiiseistäni illan aikana, nimittäin Far East Movementin GET UP! Harmi vain että biisi oli aika lyhyt ja vähän erilainen kuin radiossa kuultu versio... Myös aina niin ihanan ja komean Cheekin biiseihin oli mukava jamitella lämpimässä kesäillassa kera ihanien ystäväisten. Onneksi tänä kesänä on edessä vielä yhdet huippu festarit joita odotamme jo innolla! :)

Festarien jälkeen menimme vielä jatkoille joissa oli huippumeno. Siellä treffasimme vielä lisää kavereitamme ja tanssimme ihanien suomalaisten kesäbiisien tahtiin aamun pikkutunneille asti. Yökerhoon oli löytänyt tiensä myös moni hottis, mutta tällä kertaa heitä oli jopa niin paljon ettemme pystyneet erottamaan ketään yksiä tietyttyjä silmänruokia :D Illan aikana tuli kuultua myös aika vaihtelevanlaisia kommentteja ulkonäöstämme, sillä yksi poitsu sanoi jumalaiseksi ja sitten taas toisen kuulimme sanovan kaverilleen, että aika rumii muijii?! Ööööh anteeks vaan, mutta aika törkeetä, varsinkin kun näytettiin niin hyviltä .... :D Noh, hänen naismakunsa oli sitten ehkä vähän erityylinen :)



2 kommenttia: