tiistai 2. heinäkuuta 2013

Seurustelua ja syöpöttelyä

Sunnuntai-iltaa vietimme kotonani yhdessä parhaiden tyttökavereiden kanssa :) Montaa tuntia emme ehtineet olla yhdessä ja ilta päättyi ja melko ajoissa, sillä osalla meistä oli aamulla aikainen herätys. Pakko kuitenkin järjestää tapaamisia aina kun vain kaikille sopii, sillä yhdessä vietetty aika on laatuaikaa ja aina on niin hauskaa! :) Jossain vaiheessa voi tulla aikoja, jolloin ei ehdikkään näkemään pitempään aikaan, joten nyt täytyy käyttää aika hyödyksi. Me tykkäämme kokoontua vuoron perään tyttöjen kanssa toistemme koteihin, tarjota ihania ja vaihtelevia herkkuja ja ottaa valokuvia hauskan pidon lomassa. Tällä kertaa päätin tarjota vähän kevyempää syötävää, sillä olimme vähän aikaa sitten kaverimme järjestämässä illassa herkutelleet tuhdeilla suklaakakkusilla ja jäädykkeellä. Päätinkin tarjota sekä kreikkalaista salaattia että tsatziki-perunasalaattia patongin kera, jotka maittoivatkin hyvin :) Syönnin jälkeen olimme kuitenkin niin täysiä että napa paukkui jälkiruokaa ahmiessa... Tässä vähän kuvia!



Jälkkäriksi loihdin helpon kesäherkun, digestive-keksejä kupin pohjalla ja päällä tuorejuusto-kerma-sekoitusta, koristeena tuoreita mansikoita ja vähän karkkia sekä keksinmuruja! :)

Lisäksi äiti oli leiponut suklaa kuppikakkuja, jotka koristelin syötävillä vohvelikukilla, nam! :)

Hyvin yksinkertainen menú ja kaiken valmisti aika nopeasti :) Aikaa ei ollutkaan paljoa joten en stressannut tarjoamisista vaan ajattelin tehdä jotakin uutta, helppoa ja hyvää. Vietättekö te tyttöjen rupattelu ja syömis iltoja usein? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti